VIDEO EXCLUSIV "Asta înseamnă că Marius Croitoru va fi demis?" Răspunsul lui Marcel Pușcaș la Ora Exactă în Sport

Marcel Pușcaș a avut o intervenție telefonică în cadrul emisiunii Ora Exactă în Sport de la PRO ARENA, unde a vorbit despre problemele existente la FCU Craiova și despre o posibilă demitere a lui Marius Croitoru.

SPORT.RO
Data publicarii: Duminica 02 Octombrie 2022, 12:40
Data actualizarii: Duminica 02 Octombrie 2022, 13:13

FCU Craiova a câștigat doar patru meciuri din cele 12 disputate până acum în Superligă. oltenii au mai obținut trei rezultate de egalitate și au pășit înfrânți în cinci jocuri, iar Marius Croitoru ar putea fi în pericol de a fi demis.

Marcel Pușcaș, președintele grupării din Bănie, a vorbit despre posibila despărțire de antrenorul Marius Croitoru, evidențiind faptul că va exista o discuție în interiorul clubului.

Pușcaș: „E o problemă”

„E nevoie de intervenția întregului club să meargă lucrurile mai bine. În mod normal, nu sunt plăcute lucrurile astea. 

(n.r. Asta înseamnă că Marius Croitoru va fi demis?) Va fi o discuție, nu poți să fii condus în 10 meciuri la rând, e o problemă. Și repet, marii responsabili sunt actorii (n.r. jucătorii). 

Să vedem ce se va decide, nu sunt eu cel care decide. Nu știu dacă rămâne și nici dacă pleacă. Dar, discuțiile pot avea loc civilizat. Eu sper să nu existe astea, să continuăm, să existe discuții în cadrul clubului și să înțeleagă jucătorii că noi vrem să facem performanță.”, au fost cuvintele lui Marcel Pușcaș.

CS Mioveni - FCU Craiova 2-2

FCU Craiova a remizat pe Stadionul "Orășenesc" în deplasare cu CS Mioveni, scor 2-2.

Buziuc a deschis scorul în startul meciului, din pasa lui Blănaru, în minutul cinci, iar Achim a restabilit egalitatea în minutul 12. Același fotbalist de la CS Mioveni, Buziuc, a majorat diferența în minutul 29, însă George Ganea a egalat din nou pentru FCU Craiova. Blănuță a văzut cartonașul roșu în minutul 84, iar oltenii au evoluat în inferioritate numerică mai mult de 10 minute.

În următoarea partidă, FCU Craioav se va duela cu Chidnia Târgoviște, luni, 10 octombrie, de la ora 17:30, în timp ce CS Mivoveni va face deplasarea pentru confruntarea din etapa a 13-a cu FC Voluntari, programată vineri, 7 octombrie, de la ora 18:00, în Ilfov.

Modifică setările cookies