Nicusor Bancu Dumitru Dragomir Universitatea Craiova Fotbal intern

El e singurul fotbalist român care ar putea prinde un transfer în străinătate!? Suma colosală pentru care ar putea fi cedat

Dumitru Dragomir este de părere că în momnentul de față fotbalul românesc are un singur fotbalist pregătit pentru export.

SPORT.RO
Data publicarii: Duminica 02 Octombrie 2022, 12:23
Data actualizarii: Duminica 02 Octombrie 2022, 12:28

Este vorba de spre Nicușor Bancu, fundașul lui Universitatea Craiova, care a făcut meciuri bune în tricoul naționalei în ultimele două meciuri din grupele Ligii B a Ligii Națiunilor.

Bancu a oferit o pasă de gol cu Finlanda, scor 1-1, dar a și greșit la golul finalandezilor. A înclina însă balanța în favoarea sa la următorul meci, cel cu Bosnia & Herțegovina, când a oferit trei pase de gol, scor 4-1.

Dragomir: „Bancu e un jucător inteligent!”

Dumitru Dragomir este de părere că Bancu este singurul fotbalist român care ar putea fi vândut pe bani mulți în momentul de față.

„Alibec nu mi-a plăcut cu Bosnia, dar meciul din Finlanda l-a a fost bunicel. Nu mai poate prinde un transfer la o echipă mai importantă decât Farul. Singurul care poate prinde un transfer la o echipă bună este doar Bancu. Bancu din calitate de fundaș. A dat trei pase de gol. A dat pase de gol din poziția de fundaș.

A greșit la meciul cu Finlanda, dar tot el a dat pasa de gol. E un jucător inteligent care știe bine jocul. La această oră el este singurul produs de export. Poate să fie vândut și cu două milioane, poate să fie vândut și cu 5 milioane. Dar e jucător care poate juca la echipe importante”, a spus Dumitru Dragomir, potrivit Prosport.

  • 1.7 milioane de euro e cota de piață a lui Nicușor Bancu, potrivit transfermarkt.com
  • În sezonul curent, Bancu a îmbrăcat de opt ori tricoul Universității Craiova, reușid să ofere o pasă de gol.
  • Ajuns la 30 de ani, Bancu are doar două echipe în CV: Olt Slatina și Universitatea Craiova. 
Modifică setările cookies