ASTA e transferul anului in Liga I! Thomas Neubert revine la un club din Romania! Cu cine semneaza staff-ul de titlu al lui Reghe

Reghecampf si-a luat o vacanta prelungita dupa despartirea de Al Hilal. E in Statele Unite, la Las Vegas, unde petrece timp alaturi de familie si prieteni.

SPORT.RO
Data publicarii: Joi 16 Iulie 2015, 16:42
Data actualizarii: Joi 16 Iulie 2015, 16:49

Reghe nu vrea sa revina in Liga I. Le-a permis insa colaboratorilor sai cei mai apropiati sa discute cu un club din Romania! Preparatorul fizic Thomas Neubert si medicul Radu Paligora sunt aproape de revenirea in Liga I. Cei doi discuta cu Pandurii si ar putea accepta oferta facuta de Edi Iordanescu si Narcis Raducan pentru a-i ajuta pe gorjeni.

Pandurii a obtinut deja un acord cu Neubert pentru furnizarea de vitamine de performanta identice cu cele pe care le folosea la Steaua, in perioada 2012-2014.

Pe langa celebrele pungute cu vitamine care i-au facut pe rivalii Stelei sa-si puna intrebari legate de forma neobisnuita a ros-albastrilor, Neubert si Reghecampf au mai introdus in Romania TRX-ul si alte metode moderne putin folosite pana atunci.

Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!