Superliga

Radoi e criticat dupa primele 3 meciuri oficiale la Steaua. Principala greseala pe care o face atunci cand alcatuieste primul 11

Steaua joaca returul cu Trencin in direct la ProTV

SPORT.RO
Data publicarii: Joi 16 Iulie 2015, 10:41
Data actualizarii: Joi 16 Iulie 2015, 10:49

"Cand jucam noi, in aparare jucam 90% din meciuri in aceasi formula. Steaua in cele 3 meciuri oficiale, in afara lui Varela, care e punct fix, a schimbat si pe dreapta si pe stanga si in centru... Nu ai cum sa faci coeziune si relatii de joc. Noi ne simteam. Eu stiam ca Mirel are niste calitati, Pompiliu Stoica alte calitati si ma plasam in functie de ei. Aici, Varela joaca o data fundas central dreapta, o data fundas central stanga... o data cu Tosca, o data cu Tamas, la stanga ba joaca Guilherme, ba Tosca... la dreapta ba Rapa, ba Papp, apoi vine Alcenat... Nu poti sa creezi relatii de joc in conditiile in care schimbi la fiecare etapa. Aparare, din punctul meu de vedere, este cel mai important departament al unei echipe", a spus Răchita. Eu il cunosc foarte bine pe Mirel, am jucat cu el, are o personalitate puternica, isi doreste sa castige orice meci. Asa era si la antrenamente si cred eu ca nu a gasit inca formula ideala pentru Steaua, cu care sa joace", a declarat Valeriu Rachita la Dolce.

Steaua a obtinut o infrangere, un egal si o victorie in primele 3 meciuri din acest sezon, in Supercupa, campionat si in preliminariile Ligii Campionilor. Radoi a fost nevoit sa foloseasca de fiecare data alta formula de echipa, foarte putini jucatori pastrandu-si locul in teren.

De altfel, in afara de Cojocaru, Varela, Chipciu, Stanciu si Muniru, niciun jucator nu a inceput toate cele 3 meciuri ca titular. Apararea Stelei s-a schimbat de asemenea de la meci la meci.

Apararea cu ASA: Rapa, Tamas, Varela, Tosca
Apararea cu Petrolul: Papp, Varela, Tosca, Guilherme
Apararea cu Trencin: Papp, Tamas, Varela, Guilherme

Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!