Liga 1

Asta e planul de titlu pentru Dinamo! Cand trebuie sa o BATA pe Steaua. Ce au spus Teja si Daniel Stanciu la prezentare

Dinamo intra intr-o noua era. Daniel Stanciu va fi managerul general in Stefan cel Mare, iar Mihai Teja antrenor principal.

SPORT.RO
Data publicarii: Miercuri 07 Ianuarie 2015, 12:19
Data actualizarii: Miercuri 07 Ianuarie 2015, 12:27

Cei doi au fost prezentati astazi intr-o conferinta de presa la care a luat parte si patronul Negoita. Fost director general si antrenor interimar, Ionel Danciulescu va ocupa functia de director sportiv, eliberata dupa rezilierea contractului cu Cristi Bobar. Marius Niculae e primul transfer al lui Dinamo, care vrea titlul in cel multi doi ani si jumatate.

"Ii multumesc lui Flavius Stoican, lui Cristi Bobar, si celorlalti oameni care au muncit aici. Stoican a facut o munca extraordinara. Cristi Bobar e un abait deosebit, mi-a promis ca ramane dinamovist", a spus Negoita.

"Dinamo are un proiect pe doi ani si jumatate, e un club foarte, foarte bine organizat. Am ramas surprins sa vad cat de bine organizat e. Cu siguranta vom reusi, avem incredere in ceea ce face si in oamenii alaturi de care lucram", l-a completat Stanciu.

"Ii multumesc lui Dinamo pentru sansa pe care mi-a dat-o, e un lucru extraordinar sa fiu aici. Stiu ce inseamna acest club, am lucrat aproape 10 ani la Dinamo, stiu cati suporteri are clubul asta", a spus Teja.

Constantin Anghelache ramane consultant al lui Negoita dupa ce Stanciu a preluat puterea executiva.

Modifică setările cookies