FABULOS! Un englez a castigat la pariuri cu un bilet IMPOSIBIL! A pariat pe dezastrul bogatilor de la Chelsea si Liverpool si a scos de 600 de ori mai mult! Ce meciuri a pus:

Pariuri bilet Cote pariuri ponturi pariuri Superliga
SPORT.RO
Data publicarii: Luni 28 Ianuarie 2013, 10:26
Data actualizarii: Luni 28 Ianuarie 2013, 14:03

Surprizele oferite de Oldham-Liverpool, Brentford-Chelsea si Leeds-Tottenham i-au adus unui parior un castig de 600 de ori mai mare decat suma pariata.

Cupa Angliei ne-a obisnuit cu surprize de proportii, iar rezultatele inregistrate ieri au confrimat inca o data acest lucru. Daca turul precedent al FA Cup a fost marcat de egalurile surpriza pe care United sau Arsenal le-au facut cu West Ham si Swansea, meciurile de ieri au fost cu adevarat nebune.

Cine ar fi prevazut o infrangere a lui Liverpool pe terenul echipei de liga a treia Oldham sau o infrangere a lui Tottenham pe terenul celor de la Leeds. Cine ar fi fost indeajuns de 'scrantit' sa creada ca Brentford o va conduce pe Chelsea la pauza?! Ei bine, un parior englez a jucat biletul secolului. Acesta a prevazut dezastrul pentru cei trei granzi din Premier League si a pariat 10 lire pe faptul ca toate vor fi conduse la pauza.

Norocul a fost de partea sa, iar biletul cu o cota de 605 i-a iesit fix in minutele de prelungire ale primei reprize de la Oldham-Liverpool, atunci cand gazdele au preluat conducerea pe tabela cu un gol in minutul 48, ultimul minut de prelungire acordat de arbitru.

Biletul i-a adus englezului un castig de 60.00 de lire sterline, adica indeajuns de mult sa-si faca abonamente pe la toate meciurile celor trei echipe care i-au adus banii.

Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!