Asta e aparatul MINUNE care te ajuta sa slabesti in 20 de minute! Un stelist si un dinamovist si-au deschis o sala MINUNE

Rivalii de la Steaua si Dinamo pot imparti aceeasi sala dupa sarbatori. Sa mai dea jos din kilograme, dar sa faca si muschi.

Dinamovistul Alexe si stelistul Filip au impreuna o afacere: au adus in Romania un aparat nou de slabit. Cei doi fotbalisti au pus mana de la mana si au adus ultima tehnologie de slabit in Romania!

"Noi suntem prieteni de foarte mult timp, o sa fim prieteni toata viata. Avem la sala o vesta cu electrozi care stimuleaza foarte mult masa musculara, ti-o dezvolta mai repede, te ajuta sa si slabesti", spune Alexe despre sala pe care a deschis-o alaturi de Filip.

Stelistii si dinamovistii o pot testa cand revin din vacanta. Alexe a facut-o dupa masa copioasa de Craciun.
    
"Eu sunt foarte pofticios si am mancat, au fost odua zile in care nu am tinut cont de nimic. Mananc de toate, si salata beauf si sarmale, de toate. Tot ce este traditional imi place, chiar si toba!", recunoaste Alexe.

Vesta minune nu e doar pentru sportivi.

"E buna si pentru oamenii care lucreaza la birou, pentru cei care nu au timp sa mearga la sala. In 20 de minute ai multe avantaje", spune Alexe.

VIDEO PROTVPLUS.RO

Bucureștiul se pregătește de noi măsuri de relaxare. Se vor putea organiza concerte cu 300 de oameni
BRAT
Modifică setările cookies