Liga 1

Arlauskis si-ar fi platit din banii lui avionul privat pentru a reveni la Cluj! Suma URIASA pe care a scos-o lituanianul din buzunar

Arlkauskis a revenit la Cluj in urma cu cateva zile si se afla in carantina.

SPORT.RO
Data publicarii: Vineri 29 Mai 2020, 16:50
Data actualizarii: Vineri 29 Mai 2020, 16:53

Portarul lituanian a revenit in Romania cu un avion privat de la Vilnius la Cluj. Arlauskis a fost nevoit sa plateasca din banii lui avionul, deoarece nu era disponibila nicio cursa aeriana de linie spre Cluj, iar drumul cu masina de la Vilnius ar fi fost mult prea complicat.

Zilele trecute s-a speculat ca sefii echipei din Gruia ar fi acoperit costurile de transport, insa Fanatik dezvaluie faptul ca Arlauskis a scos din portofel aproximativ 15.000 de euro pentru cursa privata.

Lituanianul a renuntat practic la un salariu pentru a putea reveni la Cluj si sa se antreneze cu echipa.

Bogdan Mara: "Arlauskis e cel mai bun portar! Vrem sa continue la noi"

 

Directorul sportiv al CFR-ului anunta la revenirea lui Arlauskis in Romania ca vor face tot posibilul sa ii prelungeasca contractul portarului lituanian. Actuala intelegere a lui Arlauskis expira in vara:

"L-am adus inapoi in Romania pe Arlauskis. E un jucator pe care ni-l dorim foarte mult si vrem sa continue la noi. E cel mai bun portar! E un jucator de mare valoare, iar eu tin la el foarte mult. Nu va fi nici problema cand va reveni Balgradean. Vom avea multe meciuri si vom avea nevoie de un lot numeros si valoros. Vom avea doi portari valorosi", declara Bogdan Mara.

Arlauskis va trebui sa stea in carantina cele 14 zile obligatorii, dupa care va reveni la antrenamente alaturi de restul echipei.

Modifică setările cookies