"Are și el dreptate!". Mihai Stoica, de partea lui Dan Petrescu: ce a declarat înaintea derby-ului CFR Cluj - FCSB

Dan Petrescu CFR Cluj - FCSB Mihai Stoica Superliga
SPORT.RO
Data publicarii: Joi 02 Februarie 2023, 20:24
Data actualizarii: Joi 02 Februarie 2023, 20:32

CFR Cluj - FCSB este derby-ul etapei 24 din Superliga României. Meciul se joacă duminică, 5 februarie, de la ora 21:00 și va fi liveTEXT pe www.sport.ro. 

Înaintea confruntării din Gruia, Mihai Stoica a comentat incidentele petrecute pe stadion în ultima perioadă, scandările rasiste ducând chiar la suspendarea partidei dintre Sepsi OSK și FCU Craiova

Managerul general de la FCSB este de părere că suporterii care înjură pe stadioane ar trebui amendați și a povestit despre o întâmplare în care a fost implicat Dan Petrescu. 

"E mai grav afară cu ungurii din ţară decât atacuri la familie, jigniri... Ştii de unde pleacă totul? Există oameni care vin la stadion ca să înjure. Băi, jandarmii... Nu, că trebuie schimbată legea la început. Dacă tu mă înjuri pe stradă şi îţi demonstreză că m-ai înjurat pe stradă, plăteşti amendă. 

De ce să nu se întâmple asta şi pe stadion? Atunci n-ar mai veni ăia, asupriţii de acasă, care nu au voie să facă nimeni acasă. 

Are şi Dan Petrescu dreptate. Pe Arena Naţională, unii îl înjurau pe Dan Petrescu. Doar de asta veniseră. Le-am spus 'Băi, dar lăsaţi-l, mă, în pace. Totuşi, e legenda Stelei'. 'Da? A cântat ... Steaua, când au luat titlul'. 'Da, mă, dar a fost o glumă'. Ei ţin minte chestiile astea. Ok, nici ce a făcut Petrescu nu e în regulă. Poţi să faci chestiile astea, dar să nu ajungă în presă măcar, că îţi asumi chestiile astea.

Amendează, dar nu opri meciul. Banii se fac greu, iar amenzile sunt foarte mari. Uită-te la circulaţie ce amenzi sunt, ustură", a declarat Mihai Stoica la Orange Sport. 

Sepsi OSK - FCU Craiova, întrerupt din cauza scandărilor xenofobe
 

Meciul dintre Sepsi OSK şi FCU , din etapa a 23-a a Superligii, a fost suspendat definitiv, duminică, în minutul 26, la scorul de 0-0, din cauza scandărilor suporterilor celor două echipe.

În minutul 26, arbitrul Andrei Chivulete a trimis în primă instanţă cele două echipe la vestiare din cauza scandărilor xenofobe şi rasiste ale galeriilor celor două formaţii. După o întrerupere de zece minute, jucătorii au revenit pe teren şi jocul a fost reluat, însă arbitrul a suspendat definitiv meciul după doar câteva zeci de secunde, din cauza noilor scandări ale suporterilor. O decizie în privinţa acestui meci va fi luată de Comisia de Disciplină a Federaţiei Române de Fotbal.

ARTICOLE PE SUBIECT
Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!