"De cinci ori am făcut asta!". Dezvăluirea lui Mihai Stoica după meciul FCSB - Farul Constanța

Mihai Stoica Farul Constanta FCSB Superliga
SPORT.RO
Data publicarii: Miercuri 01 Februarie 2023, 22:07
Data actualizarii: Miercuri 01 Februarie 2023, 22:18

FCSB a pierdut meciul cu Farul Constanța de pe Arena Națională după ce a încasat două goluri în 60 de secunde, în prelungirile partidei.

Deși a intrat în minutul 90 având 2-1 avantaj pe tabela de marcaj, vicecampioana României a încasat două goluri într-un minut în prelungiri de la Farul, unul dintre ele fiind un autogol al lui Billel Omrani.

Ce a făcut Mihai Stoica după FCSB - Farul 2-3
 

Managerul general de la FCSB a vorbit despre ceea ce s-a întâmplat la echipă după eșecul dureros cu Farul Constanța, dezvăluind că a mers în vestiar la jucători, lucru pe care îl face foarte rar.

"Am avut o discuție, sper să fi înțeles unii din ce am discutat.

Discutam cu Ovidiu Popescu, el face șapte ani în vară la noi. De cinci ori am intrat în vestiar de când e el aici. Am simțit nevoia să intru în vestiar și să discut cu ei.

Nu a fost pe ton de reproș. Anularea golului trei a fost o chestie de subtilitate, un arbitru începător la VAR nici nu ar fi sesizat faza cu Omrani.

Dacă Dawa nu l-ar fi faultat pe Alibec, golul se anula, pentru că a fost un fault la Tamm înainte. Noi avem o altă filmare, noi filmăm cu o cameră de sus. A fost fault, Alibec l-a ținut pe Tamm.

Culmea e că Florinel s-a dus la Feșnic și i-a spus că a fost fault, iar Feșnic i-a dat galben și Coman nu joacă la Cluj", a spus Mihai Stoica la Orange Sport.

ARTICOLE PE SUBIECT
Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!