"Are o aura de campion!" Dan Petrescu, CURTAT la nici 24 de ore dupa ce a castigat titlul: echipa care nu-l lasa nici macar in vacanta

"Are o aura de campion!" Dan Petrescu, CURTAT la nici 24 de ore dupa ce a castigat titlul: echipa care nu-l lasa nici macar in vacanta

Dan Petrescu a reusit o performanta incredibila! Este primul antrenor dupa 44 de ani care reuseste sa castige campionatul cu doua echipe diferite din provincie.
 

Chiar daca a izbutit sa castige titlul in Liga 1, Dan Petrescu ar putea pleca de la CFR Cluj. Chinezii insista pentru aducerea sa.

Potrivit presei chineze, oficialii lui Guizhou Hengfeng vor sa-l aduca pe Dan Petrescu imediat. Echipa se afla intr-o situatie critica, iar romanul este vazut drept singurul om care poate redresa clubul.

"Dan Petrescu a castigat titlul in Romania, iar acum Guizhou Hengfeng il asteapta sa salveze echipa. Situatia a devenit una extrem de periculoasa, dupa esecul cu Dalian, 1-2. Echipa se indreapta spre retrogradare, iar cei din conducere vor sa il schimbe neaparat pe Manzano. O inlocuire a lui va schimba moralul jucatorilor, iar Petrescu pare potrivit sa ii ia locul: are o aura de campion", scriu jurnalistii de la zynews.com.

Chinezii ii ofera lui Petrescu un salariu anual de 800.000 de euro, plus importante bonusuri de performanta.

VIDEO PROTVPLUS.RO

Rata cazurilor de COVID-19 în Capitală, sub 1 la mie. Toți elevii s-ar putea întoarce de miercuri în bănci
BRAT
Modifică setările cookies