Dezastru pentru Dan Petrescu! Guizhou e demolata de Yatai, VAR-ul i-a scapat de UMILINTA pana acum! VIDEO

Dan Petrescu incearca sa se salveze de la retrogradare.

Changchun Yatai 3-0 Guizhou Hengfeng

Min 83. Gol Yatai! Dezastrul este complet! Mierzejewski inscrie si el dintr-o lovitura libera de la 26 de metri.

Min 54. Lucrurile merg din ce in ce mai prost pentru echipa lui Dan Petrescu. Pengfei Han primeste al doilea cartonas galben dupa cel de la penalty. Din lovitura libera, Yatai inscrie din nou, insa reusita e anulata pentru offside.

Min 51. Gol Yatai! De data asta, VAR-ul nu il mai salveaza pe Dan Petrescu! Reusita superba a lui Nemanja Pejcinovic, sut din voleu de la marginea careului, mingea s-a dus direct la vinclu

Min 44. Gol anulat pentru Yatai! Dan Petrescu scapa de un nou soc cu ajutorul VAR! Ighalo a marcat un gol fabulos de la peste 40 de metri! Arbitrul a decis sa vada reluarea si a anulat reusita pentru un hent la preluarea atacantului venit de la Watford.

Min 35. Gol Yatai! Pengfei Han il faulteaza dur in careu pe Ighalo iar jucatorul adus din Premier League transforma penalty-ul. Echipa lui Dan Petrescu a scapat de eliminare deoarece nu mai exista dubla penalizare (rosu+penalty)


Cu doar 2 victorii de la venirea la Guizhou, Dan Petrescu se afla sub presiune - echipa sa este pe ultimul loc in prima liga din China si are nevoie disperata de victorie in deplasarea de la Changchung, echipa aflata pe locul 12 in clasament.

Guizhou are 12 puncte dupa 21 de etape, fiind la 7 puncte sub Henan Jianye, prima echipa aflata deasupra liniei. In afara de acest meci, mai sunt 8 etape pana la sfarsitul campionatului.

Echipele de start:

Changchun Yatai: Fan Yi - Zhiyu Yan, Jie Sun, Nemanja Pejcinovic, Rui Yu, Xiofei Zhang - Mierzejewski, Chao He, Guang Li - Long Tan, Ighalo

Guizhou Hengfeng: Boyang Su - Tang, Boli, Han, Zhao - Ilhamjan, Zheng, Min, Ji Chen - Trawally, Jelavic

Toata Romania vede Romania! Norvegia - Romania, vineri, 7 iunie, 21:45, in direct la PRO TV! Malta - Romania, luni, 10 iunie, 21:45, in direct la PRO TV!

Roland Garros 2019 - Program, Rezultate, Sportivi Romani | Informatii completeVIDEO PROTVPLUS.RO

Ploaia torențială din București a inundat cartiere întregi. Mii de mașini blocate în trafic
BRAT