Ar putea da peste cap orice negociere! OFERTE DE ULTIMA ORA din Premier League pentru Ianis: sumele oferite de doua cluburi DE TOP!

Ar putea da peste cap orice negociere! OFERTE DE ULTIMA ORA din Premier League pentru Ianis: sumele oferite de doua cluburi DE TOP!

Ianis Hagi numara zilele pana la realizarea unui transfer spectaculos.

Ianis Hagi a avut un sezon trecut reusit cu Viitorul, dar a impresionat si la Campionatul European U21 acolo unde a ajuns cu nationala Romaniei pana in semifinalele competitiei. Tanarul mijlocas a atras atentia marilor cluburi, iar oficialii de la Viitorul au precizat ca in perioada imediat urmatoare vor alege o oferta din cele primite pentru Ianis Hagi. 

Doua cluburi din Anglia au intrat in cursa pentru transferul lui Ianis Hagi pe ultima suta de metri. Potrivit ziare.com, Arsenal si Leicester s-au decis in ultimul moment sa faca o oferta pentru Hagi jr. Conform sursei citate, cele doua cluburi ofera aproximativ aceeasi suma, adica peste 9 milioane de euro, oferta pe placul celor de la Viitorul. Totusi, potrivit celor de la ziare.com, care citeaza surse din cadrul clubului, Viitorul ar avea oferte si mai consistente financiar decat cele din Premier League, insa Leicester si mai ales Arsenal nu sunt cluburi care pot fi ignorate.

Scouteri ai ambelor cluburi au venit in primavara in Romania pentru a-l urmari pe Ianis la meciuri din Liga 1 si, bineinteles, si-au trimis oameni si la EURO U21 pentru a-l monitoriza pe roman.

Pana acum, Ianis a primit oferte din Spania, Olanda, Turcia, Rusia sau Belgia.

VIDEO PROTVPLUS.RO

Subiecte Evaluare Națională 2021. Elevii susțin prima probă scrisă, la Limba Română
BRAT
Modifică setările cookies