Ar putea da peste cap orice negociere! OFERTE DE ULTIMA ORA din Premier League pentru Ianis: sumele oferite de doua cluburi DE TOP!

Ar putea da peste cap orice negociere! OFERTE DE ULTIMA ORA din Premier League pentru Ianis: sumele oferite de doua cluburi DE TOP!

Ianis Hagi numara zilele pana la realizarea unui transfer spectaculos.

Ianis Hagi a avut un sezon trecut reusit cu Viitorul, dar a impresionat si la Campionatul European U21 acolo unde a ajuns cu nationala Romaniei pana in semifinalele competitiei. Tanarul mijlocas a atras atentia marilor cluburi, iar oficialii de la Viitorul au precizat ca in perioada imediat urmatoare vor alege o oferta din cele primite pentru Ianis Hagi. 

Doua cluburi din Anglia au intrat in cursa pentru transferul lui Ianis Hagi pe ultima suta de metri. Potrivit ziare.com, Arsenal si Leicester s-au decis in ultimul moment sa faca o oferta pentru Hagi jr. Conform sursei citate, cele doua cluburi ofera aproximativ aceeasi suma, adica peste 9 milioane de euro, oferta pe placul celor de la Viitorul. Totusi, potrivit celor de la ziare.com, care citeaza surse din cadrul clubului, Viitorul ar avea oferte si mai consistente financiar decat cele din Premier League, insa Leicester si mai ales Arsenal nu sunt cluburi care pot fi ignorate.

Scouteri ai ambelor cluburi au venit in primavara in Romania pentru a-l urmari pe Ianis la meciuri din Liga 1 si, bineinteles, si-au trimis oameni si la EURO U21 pentru a-l monitoriza pe roman.

Pana acum, Ianis a primit oferte din Spania, Olanda, Turcia, Rusia sau Belgia.VIDEO PROTVPLUS.RO

Cu Busu, despre vreme și vremuri

Busu: "Vine primăvara, prea timpuriu, părerea mea. Vremea a început să fie atât de bizară, în foarte multe locuri, nu neapărat în țara noastră."


11:42
Mama Antoniei, schimbări majore pentru 2020

Denise Iacobescu: "Lucrez la un capitol din viața mea. Mă mai vad căsătorită. Sper și cred în asta."


09:43
Roxana Vancea, totul despre viața de femeie măritată

Roxana Vancea: "M-a pus să-i fac o ciorbă de curcan. A spus că așa și-a dat seama că sunt bună de măritat."


15:31
Corina Chiriac, dedicată credinței

Corina Chiriac: "Am stat la cozi de trei ore, pentru a ajunge la Mormântul Sfânt. Am cântat pentru românii din Israel, cărora le este dor de casă."


15:47
Amalia Năstase s-a apucat de vlogging

Amalia Năstase: "Sunt foarte mulți oameni interesați să vadă ce fac eu. Așa că am făcut acest vlog, care merge destul de bine."


10:05
O viață dedicată copiilor nevoiași

V. Nicolae: "M-am apucat de voluntariat când aveam 20 de ani. Am cumpărat, din banii mei, o casă unde să le pot preda copiilor."


10:55
Nadine, despre dramele trăite din cauza viciilor

Nadine: "La 15 ani, am început să fumez și să beau alcool."


14:19
Dr. Mihail, despre importanța somnului

Dr. Mihail: "Dacă ne uităm pe telefon înainte de a ne culca, vom deruta creierul. Nu e bine să bei alcool seara. După un pahar de vin, somnul tău calitativ va fi mai prost."


15:50
Vorbește Lumea - 24 Ianuarie Promo

00:39
Gabriel Dorobanțu, o viață pe scenă

Gabriel Dorobanțu:"Locuiesc cu mama, că doar nu puteam să o las pe drum."


21:33
Virusul ucigaș din China a ajuns și în Europa. Primele cazuri, confirmate în Franța
BRAT