"Ar fi un scandal dacă nu primim cele trei puncte!" Cristiano Bergodi, discurs vehement 

Cristiano Bergodi sepsi Superliga Cristiano Bergodi
Alexandru Hațieganu
Data publicarii: Luni 13 Februarie 2023, 21:32
Data actualizarii: Luni 13 Februarie 2023, 21:55

Comisia de Disciplină din cadrul FRF va da miercuri, 15 februarie, verdictul în cazul meciului Sepsi - FCU Craiova, suspendat în minutul 26 după scandările xenofobe ale fanilor oaspeților.

Din articol

Meciul Sepsi - FCU Craiova a fost întrerupt, după ce galeria echipei oaspete a folosit în mod repetat mesaje considerate xenofobe de către arbitrul Andrei Chivulete. Observatorul partidei a fost Octavian Goga. 

Verdictul Comisiei de Disciplină din cadrul forului condus de Răzvan Burleanu a fost amânat de două ori. FCU, formația lui Adrian Mititelu, riscă să piardă la "masa verde", cu 3-0.

Cristiano Bergodi, antrenorul lui Sepsi, a avut un discurs dur luni, la finele meciului Sepsi - Chindia 2-2.

Bergod iese la atac!

„Chiar dacă am declarat că ar fi mai bine ca meciul să se joace pe teren, ce facem? Schimbăm regulamentul? Să se schimbe după, după ce ne dau 3 puncte să facă ceva diferit, dar dacă există un regulament trebuie respectat.

Ar trebui să fie un scandal dacă nu ne dau trei puncte. Deja au amânat de două ori. Nu e vorba că ne agățăm de aceste 3 puncte, dar dacă există un regulament, gata, respectă-l!

Apoi să se schimbe! S-a întâmplat o dată, s-a creat un precedent, abia după schimbi regulamentul. Nu spune acum că nu ne dai 3 puncte sau se rejoacă meciul. Asta e, gata”, a spus Bergodi la Digi Sport.

Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!