VIDEO Ovidiu Burcă anunță transferuri la Dinamo: "Îi urmărim de ceva timp și vor fi viitorii jucători ai echipei"

SPORT.RO
Data publicarii: Luni 26 Iunie 2023, 10:55
Data actualizarii: Luni 26 Iunie 2023, 10:56

Dinamo a plecat în cantonamentul din Slovenia, luni dimineață, iar antrenorul Ovidiu Burcă a oferit câteva declarații la aeroport.

În cantonamentul din Slovenia, Dinamo va disputa și trei partide amicale, cu NK Aluminij (28 iunie), Zalaegerszegi (2 iulie) și Dinamo Kiev (5 iulie).

Ovidiu Burcă anunță transferuri la Dinamo

Deși Dinamo are în continuare interdicție la transferuri, Ovidiu Burcă este încrezător că situația se va rezolva cât mai rapid și anunță că are deja stabiliți primii jucători care vor semna cu nou-promovata din Liga 1.

"Vrem să folosim perioada asta pentru a duce mai departe ideile noastre tactice. A fot o perioadă care ne-a ridicat un pic de la pământ. Sperăm să revenim cu picioarele pe pământ și să ajungem la primul meci concentrați 100%. Mai avem patru meciuri amicale.

Nu sunt adeptul pregătirilor dure, așa cum le știați odată. O să facem ce am făcut și până acum. Pentru prima dată, ne permitem și noi să ne facem un cantonament, iar acesta este un aspect pozitiv.

Da, există șanse (n.r - să vină jucători noi în cantonament). Avem jucători pe care îi urmărim de ceva timp. Unii dintre ei sunt în București deja, alții vor veni acolo. Să sperăm că ușor, ușor să reconstruim echipa. Pe lângă nucleul de jucători care a dus greul anul trecut, trebuie să aducem și niște jucători care să ne permită la nivelul Ligii 1 să avem un lot numeros și calitativ.

Ei vor veni ca viitori jucători ai lui Dinamo. Sunt jucători pe care îi știm de ceva timp. Suntem în contact cu ei. Nu aducem jucători în probe, în general. Există uneori excepții, dar la jucători nu trebuie să aduci jucători în probe, ci jucători urmăriți în prealabil.

Unii sunt experimentați. Dintre cei pe care îi vom aduce, au deja meciuri la nivelul primei ligi. Alții sunt mai tineri. Jucătorul trebuie să fie valoros. Dacă are și experiență și e și valoros, nu știu dacă putem noi să ni-l permitem", a spus Ovidiu Burcă.

Dinamo, cantonament în Slovenia și amical cu Dinamo Kiev

„Câinii” au jucat deja un prim meci amical din perioada de pregătire, împotriva grupării din Liga 3, FC Muscelul Câmpulung. Partida s-a desfășurat pe stadionul din Snagov, iar elevii lui Ovidiu Burcă au făcut „instrucție”, câștigând cu 10-2. 

Pentru Dinamo urmează un cantonament în Slovenia, la Zerce, unde vor disputa încă trei meciuri de pregătire. Cel mai important dintre ele este duelul cu Dinamo Kiev, ce se dispută pe 5 iulie. 

Programul amicalelor lui Dinamo

  • 28 iunie: Dinamo București vs NK Aluminij (Slovenia)
  • 2 iulie: Dinamo București vs Zalaegerszegi (Ungaria)
  • 5 iulie: Dinamo București vs Dinamo Kiev (Ucraina)
Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!