Anunt de ultima ora al ministrului Tineretului si Sportului despre revenirea suporterilor pe stadioane! "O sa discutam in Guvern"

Anunt de ultima ora al ministrului Tineretului si Sportului despre revenirea suporterilor pe stadioane! "O sa discutam in Guvern"

Pandemia de coronavirus a facut ca prezenta spectatorilor pe stadioane sa fie interzisa de mai bine de un an.

Eduard Novak, ministrul Tineretului si Sportului, a vorbit despre posibilitatea revenirii suporterilor pe stadioane, iar ca prim obiectiv este permiterea acestora la meciurile din vara din cadrul EURO 2020.

"Anul acesta, pentru noi, prioritatea numarul unu e EURO 2020. Trebuie sa iasa foarte bine si chiar trebuie sa ne asumam un procent de spectatori, 20-25 la suta. O sa discutam in Guvern sa aducem un HG (n.r. Hotarare de Guvern) special pe EURO 2020. Insa, in afara de acest eveniment, mai avem alte sporturi”, a declarat ministrul Eduard Novak, la Gandul.

Ultimul meci cu spectatori din fotbalul romanesc a fost partida dintre Rapid si CSM Resita, disputat in regie, pe data de 8 martie a anului trecut. S-a mai vorbit de permiterea faniilor pe stadioane, chiar presedintele FRF, Razvan Burleanu, a spus ca spera sa ajunga la o intelegere si o solutie cu autoritatile ca meciul dintre Romania si Germania de la finalul lunii martie sa se desfasoare cu un anumit procent de spectatori in tribuna.

Planul sefului de la FRF a fost insa naruit, dupa ce numarul de infectari a crescut in ultimul timp in Bucuresti, iar autoritatile au introdus noi restrictii, fara a fi vorba de o relaxare care ar fi dus la redeschiderea arenelor.

  • Pandemia de coronavirus a facut ca prezenta spectatorilor pe stadioane sa fie interzisa de mai bine de un an.
VIDEO PROTVPLUS.RO

Ultimele clipe din viața pilotului Adrian Cernea, luat de șuvoaie. Cum a reușit să se salveze copilotul Alex Tache
BRAT
Modifică setările cookies