MTS anunta o schimbare majora in viitorul sportului romanesc! Despre ce e vorba si cine sunt oamenii implicati in noul proiect

MTS anunta o schimbare majora in viitorul sportului romanesc! Despre ce e vorba si cine sunt oamenii implicati in noul proiect

Ministerul Tineretului si Sportului a emis joi un comunicat prin care anunta o schimba in structurile sale.

MTS anunta printr-un comunicat de presa ca in cadrul Ministerului s-a format Comisia Tehnica pentru sportul de performanta. Scopul acestei comisii va fi de a elabora criterii de analiza a activitatii si performantelor federatiilor si cluburilor sportive, astfel incat repartizarea resurselor bugetare sa fie optimizata, dar si elaborarea unui sistem de lucru pentru cluburile sportive departamentale, indrumarea si consilierea acestora si a federatiilor sportive nationale.

Totodata, comisia va elabora si propune metodologia de supraveghere si control asupra derularii proiectelor federatiilor si a indeplinirii obiectivelor acestora si ale cluburilor. Din membrii acestei comisii vor face parte, printre altii, Narcisa Lecusanu (fosta handbalista), Simona Amanar (fosta gimnasta) sau Norbert Trandafir (fost inototor).

Ministrul a vorbit si el despre noua initiativa si rolul acesteia in sportul romanesc. "Comisia tehnica pentru sportul de performanta este solutia urgenta de a strange randurile si de a organiza aceasta familie a sportului romanesc, astfel incat sa mergem toti pe acelasi drum, pentru un tel comun", a declarat Ministrul Tineretului si Sportului, Eduard Novak.

FULLSCREEN
Galerie Foto
  • /

VIDEO PROTVPLUS.RO

Prioritățile pe care Ioana Mihăilă le are la conducerea Ministerului Sănătății
BRAT
Modifică setările cookies