Gigi Becali FCSB Nana Falemi Victor Piturca Superliga

Antrenorul care l-a ținut în frâu pe Gigi Becali: ”Rolul tău e până aici, mai departe nu-i treaba ta!”

Gigi Becali, fără putere în fața unui fost antrenor al lui FCSB.

SPORT.RO
Data publicarii: Duminica 20 Februarie 2022, 18:50
Data actualizarii: Duminica 20 Februarie 2022, 18:55

Cunoscut pentru faptul că ia decizii peste capul antrenorului la echipă, Gigi Becali și-a găsit „nașul” în persoana lui Victor Pițurcă, în perioada în care tehnicianul ajuns la 65 de ani a pregătit-o pe FCSB.

Nana Falemi a dezvăluit că Pițurcă i-a trasat o linie clară de demarcaj lui Becali în ceea ce privește implicarea patronului la echipă.

Pițurcă: „Rolul tău e până aici!”

„Gigi Becali era sfătuit de Victor Pițurcă la Steaua. „Piți” era manager la vremea respectivă și știa ce înseamnă fotbalul. Pițurcă avea abilitatea și de a-l stăpâni pe Gigi Becali. 

Îi spunea: 'rolul tău e de aici până aici, atât, mai departe nu mai e treaba ta'. Lucrul ăsta s-a văzut și în fotbal și oamenii apreciau ce se întâmplă la echipă.

Din momentul în care Pițurcă a plecat, Gigi Becali nu a mai putut fi stăpânit și apoi s-a terminat totul”, a spus Falemi, potrivit RealitateaSportivă.

FCSB ocupă locul doi în clasamentul Ligii 1, cu 64 de pucte. „Roș-albaștrii” primesc etapa viitoare vizita Farului Constanța, duminică (21 februarie), de la ora 21:00.

ARTICOLE PE SUBIECT
Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!