CFR Cluj Cristi Balaj Ragnar Sigurosson Superliga

CFR Cluj, întăriri pentru bătălia la titlu cu FCSB: „De luni se va alătura echipei!”

Dan Petrescu se va putea baza pe un jucător cotat la 1,2 milioane de euro, potrivit Transfermarkt. 

SPORT.RO
Data publicarii: Duminica 20 Februarie 2022, 16:19
Data actualizarii: Duminica 20 Februarie 2022, 16:29

Distanța dintre CFR și FCSB este de 5 puncte, dar clujenii pot profita de pasul greșit făcut de elevii lui Toni Petrea, în etapa a 27-a, 1-1 cu CS Mioveni, și se pot îndepărta din nou la 8 puncte dacă vor învinge Rapidul, duminică, de la 19:55, LIVE TEXT pe www.sport.ro

Iar Cristian Balaj a anunțat că un jucător important care a contribuit decisiv la campionatul câștigat sezonul trecut se va antrena sub comanda lui Dan Petrescu, de săptămâna viitoare. 

Balaj: „Nu a jucat pentru că a stat în cabinetul medical”

„Sigurjónsson, din păcate, n-a reuşit să depăşească problemele medicale. L-am sprijinit, a fost dorinţa lui de a merge în Germania, iar veştile sunt bune. Ne-a spus că e optimist, că medicul i-a spus că a găsit cauza care i-a produs acea durere. E optimist, veştile sunt bune, iar de luni se alătură echipei. 

E foarte bun, are calitate. El n-a jucat nu pentru că antrenorul nu l-a dorit. N-a jucat, pentru că a stat în cabinetul medical. Vedem ce se întâmplă în cazul lui, există posibilitatea ca el să joace. Dacă nu va reuşi să depăşească problemele medicale, rămâne de văzut ce se întâmplă cu el şi, dacă nu va putea, Itu rămâne printre variante”, a declarat Cristian Balaj pentru TelekomSport. 

Oficialii CFR-ului au apelat la un artificiu pentru a-l putea trece pe Rúnar Már Sigurjónsson (31 ani) pe lista de Liga 1. Readus de la Dinamo, lui Cătălin Itu (22 ani) i s-a reziliat contractul, iar apoi a semnat din postura de jucător liber cu gruparea din Gruia. Aceasta era singura modalitate ca Dan Petrescu să se bazeze pe mijlocașul islandez în campionat. 

Clasamentul Ligii 1

Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!