Gigi Becali FCSB Grigore Sichitiu Superliga Gigi Becali

„Gigi Becali este principalul sponsor al Ligii 1!” Un fost rapidist laudă strategia patronului FCSB

Patronul vicecampioanei, Gigi Becali, laudat de un fost oficial al Rapidului pentru strategia pe care a pus-o în practică la FCSB.

SPORT.RO
Data publicarii: Duminica 20 Februarie 2022, 17:58
Data actualizarii: Duminica 20 Februarie 2022, 18:02

Grigore Sichitiu, fostul președinte al celor de la Rapid București, consideră că Gigi Becali este „principalul sponsor al Ligii 1”, deoarece cumpără fotbaliști de la echipele din campionatul intern, ajutându-le astfel să supraviețuiască.

„Gigi Becali este singurul, dintre vechii patroni, care reușește să țină steagul sus. După părerea mea, el este sponsorul principal al Ligii 1. Gigi ia jucători de la Mediaș, de la Botoșani, îi crește și îi vinde. Este omul care ajută cluburile din România să supraviețuiască. Cine din străinătate ar cumpăra jucători de la Botoșani, UTA sau de la Mediaș? Nimeni.

Jucând la FCSB, acești fotbaliști, evoluând unu-două meciuri în cupele europene, au altă valoare.

Vedeți că Gigi Becali a reușit să vândă cel mai bine din România, pe Man, pe Moruțan. Deci, este unul dintre patronii care are această ambiție de a investi și de a ține un club de fotbal, în ciuda faptului că în ultimii ani nu a reușit să câștige campionatul”, a spus Sichitiu, potrivit RealitateaSportivă.

Gigi Becali i-a transferat în această iarnă pe Malcom Edjouma și pe Florin Achim. Dacă cel din urmă a venit gratis de la Academica Clinceni, pe fostul mijlocaș defensiv de la FC Botoșani, patronul FCSB a plătit 330.000 mii de euro (plus 10% dintr-un viitor transfer).

ARTICOLE PE SUBIECT
Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!