Antrenorul care a pus ochii pe Tavi Popescu: „Are toate calitățile”

FCSB Dinu Todoran Superliga tavi popescu Superliga Tavi Popescu
SPORT.RO
Data publicarii: Joi 23 Februarie 2023, 17:11
Data actualizarii: Joi 23 Februarie 2023, 17:10

Winger-ul de la FCSB se află la gruparea „roș-albastră” din toamna anului 2020.

Octavian Popescu a bifat în actuala stagiune a campionatului 24 de apariții pentru FCSB, a reușit să marcheze două goluri și să paseze decisiv în șase situații diferite.

Antrenorul care a pus ochii pe Tavi Popescu: „Are toate calitățile”

Dinu Todoran, actualul antrenor de la echipa a doua a celor de la FC Voluntari și fost tehnician la FCSB, a vorbit despre Tavi Popescu, evidențiind că fotbalistul e unul dintre cei mai buni jucători din Superligă la momentul actual.

  • Tavi Popescu

„(n.r. îl vezi pe Tavi Popescu să ajungă la un nivel ridicat?) Da, cum să nu? Tavi Popescu, v-am zis, unul dintre cei mai buni jucători din campionatul nostru şi eu zic că în timpul care va urma o să facă pasul şi la o echipă din Europa, pentru că are toate calităţile.

(n.r. Atletico Madrid?) Pentru el, nu e prea mult, un jucător de calitate, un jucător care trebuie să facă pasul, a demonstrat în campionatul nostru, acum trebuie la naţională şi automat un transfer”, a spus Dinu Todoran, potrivit Orange Sport.

FCSB, în actuala stagiune

După 26 de etape disputate, formația dirijată de Mihai Pintilii se află pe locul trei în clasamentul Superligii cu 48 de puncte. În consecință, FCSB a înregistrat 14 victorii, șase rezultate de egalitate și șase înfrângeri.

În următoarea partidă, „roș-albaștrii” se vor duela cu FC Argeș în deplasare duminică, 26 februarie, de la ora 20:30. Ultima confruntare dintre cele două echipe a fost în turul campionatului, atunci când FCSB s-a impus cu 3-2. 

Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!