Mihai Stoica Andrei Vlad FCSB Stefan Tarnovanu Superliga

Andrei Vlad vs. Ștefan Târnovanu: cine va fi titular la FCSB în viitorul sezon

Andrei Vlad a fost titular în primele două amicale disputate de FCSB în pauza competițională.

 

SPORT.RO
Data publicarii: Duminica 03 Iulie 2022, 21:40
Data actualizarii: Duminica 03 Iulie 2022, 22:55

Scos din echipa de bază la începutul anului din cauza gafelor comise, portarul de 23 de ani a evoluat atât în partida cu FC Sfântul Gheorghe, cât și în deplasarea de la Chișinău, cu Zimbru. 

Mihai Stoica a explicat motivul pentru care Ștefan Târnovanu a fost folosit mai puțin în aceste amicale, dezvăluind că îl vede în continuare titular la FCSB.

"La primul meci, Târnovanu era după echipa națională, de aceea a fost Andrei Vlad titular. În mod normal nu ai niciun motiv să îl scoți pe Târnovanu din poartă. A apărat foarte bine, a încheiat campionatul în forță, normal ar fi să înceapă tot el", a declarat managerul general de la FCSB, la OrangeSport. 

Târnovanu, la încrederea lui Becali

Ștefan Târnovanu (22 ani) se află la FCSB din ianuarie 2020 și a bifat nouă meciuri în care nu a încasat gol, din 13 apariții.

"Mă bucur când vine mingea la Târnovanu că o dă în aut, nu îmi stă inima. Când a venit, doar Gigi a zis: 'Hai, mă, că ăsta o să fie portar'. E meritul lui Marius Popa, care l-a îmbunătățit. Târnovanu e diferit față de Vlad", a spus MM despre Târnovanu, conform aceleiași surse.

ARTICOLE PE SUBIECT
Modifică setările cookies