Ianis Stoica FCSB Mihai Stoica Liga 1

Numărul de pe tricou, subiect de discuții la FCSB. Mihai Stoica, răspuns direct pentru Ianis Stoica

După meciul amical cu Zimbru Chișinău, Ianis Stoica a făcut o dezvăluire cu privire la numărul de pe tricou pe care îl va avea în sezonul viitor. 

SPORT.RO
Data publicarii: Duminica 03 Iulie 2022, 21:23
Data actualizarii: Duminica 03 Iulie 2022, 21:36

Jucătorul de 19 ani a explicat că va avea numărul 9, lăsând de înțeles că oamenii din staff i-au sugerat acest lucru. Mihai Stoica a făcut anumite precizări cu privire la acest subiect, declarând că a fost dorința fotbalistului. 

"Nu știu ce a declarat, el a întrebat. Octavian Popescu și-a manifestat dorința de a juca cu numărul 11, care era disponibil. Ianis Stoicaa venit și m-a rugat să ia el numărul 9. Pentru mine nu are nicio valoare ce număr poarte un jucător. Foden are numărul 47.

Eu nu am luat niciodată în calcul această chestie, că numărul 10 poate fi mai bun decât numărul 47, mi se pare o chestiune total neconformă cu realitatea", a spus Mihai Stoica la OrangeSport. 

Ce a declarat Ianis Stoica după meciul cu Zimbru Chișinău 

"Important este să înscrie, să nu tratăm meciurile cu superficialitate. Aveam numărul 19, dar cei din staff mi-au spus să iau numărul 9 pentru că sunt viitorul atacant al echipei. Sper să îmi ajut cât mai mult echipa și să câștigăm campionatul. 

Suntem omogeni, a mai trecut un an peste noi, avem toată încrederea. Suntem un grup, nu suntem individualiști, s-a văzut și astăzi că suntem o echipă", a explicat Ianis Stoica. 

Modifică setările cookies