GALERIE FOTO Sepsi OSK - FC Argeş 4-0 | Oaspeții, fără drept de apel la Sf. Gheorghe! Covăsnenii sunt pe val

Urmărim și comentăm împreună duelul dintre Sepsi OSK și FC Argeș pe sport.ro și pe facebook.com/sport.ro.

SPORT.RO
Data publicarii: Duminica 24 Iulie 2022, 13:41
Data actualizarii: Duminica 24 Iulie 2022, 14:25
24-07-2022 12:08

Sepsi OSK - FC Argeș 4-0

Final.

Min. 80 GOOOOOL Sepsi!
Golofca își trece și el numele pe tabela de marcaj. Covăsnenii sunt pe val pe propriul teren din Sf. Gheorghe. Argeș nu mai are nicio șansă.


Min. 62 GOOOOL Sepsi!
Matei pasează decisiv, iar Ștefănescu îl învinge pe Greab. Covăsnenii îi îngenunchiază pe cei de la FC Argeș.


Min. 60 GOOOOOOL Sepsi!
Covăsnenii majorează scorul dintr-o fază fixă. Mitrea are o lovitură de cap de excepție și îl învinge comod pe portar.


Min. 59
Tofan primește cartonașul galben după o intrare dură la Ștefănescu. Fotbalistul argeșean protestează, dar faptul este consumat.

Min. 49 GOOOOOOL Sepsi! Matei deblochează tabela de marcaj cu patru minute după fluierul arbitrului care anunță startul reprizei secunde. Covăsnenii înscriu dintr-o lovitură de penalty!


Min. 46
Repriza secundă începe în forță. Sepsi se aruncă în atac, Bărbuț ajunge într-o poziție favorabilă de șut, dar lovitura trece mult pe lângă poartă.

Min. 45+3 Piteștenii pleacă pe un contraatac de excepție, Istfan ajunge în fața porții, întoarce spre Iacob, mingea ajunge la Bertrand, dar șutul său este extrem de slab și ratează o ocazie colosală de a deschide scorul.

Min. 42 
Sepsi produce o fază controversată în careul argeșenilor, fanii cer penalty, dar centralul Flueran nu dictează lovitură de la punctul cu var. În tribune, suporterii scandează: "Hoții!" pentru câteva momente. Partida nu beneficiază de tehnologia VAR.

Min. 36 Cristi Bărbuț are o cursă formidabilă din marginea careului și ochește colțul lung, dar Greab este atent și prinde mingea la piept.

Min. 33 Isfan și-a pregătit excelent mingea pentru a șuta periculos la poartă, și-a făcut culoar, și-a numărat pașii, însă lovitura a fost blocată de Latovlevici care s-a aruncat spre minge. Argeșul a fost aproape să deblocheze tabela de marcaj.

Min. 25 Ninaj a trimis o pasă mult prea slabă pentru goalkeeper-ul lui Sepsi, dar Isfan nu a reușit să agațe balonul, iar Niczuly îl driblează cu comoditate pe atacantul lui Argeș. Sepsi răsuflă ușurată după o fază care s-ar fi putut termina mult mai rău.

Min. 23 În prima jumătate a partidei, Sepsi conduce jocul cu un procentaj la posesie de 73%, în defavoarea argeșenilor care dețin doar 27%, conform statisticilor FlashScore. 

Min. 14
Cestor îl faultează agresiv pe Matei și vede cartonașul galben. Fotbalistul lui Sepsi se resimte, dar se ridică repede, iar jocul continuă.

Min. 1 Arbitrul fluieră startul partidei. Sepsi Sf. Gheorghe atacă de la stânga la dreapta. Se pot auzi fanii covăsnenilor în tribune cum cântă și strigă pentru echipa favorită.

24-07-2022 12:02

Sepsi OSK - FC Argeș | Echipele de start

Sepsi OSK: Niczuly - Ciobotariu, Ninaj, Mitrea, Dumitrescu - Matei, Păun, Rodriguez - Barbut, Tudorie, Ștefănescu;

FC Argeș: Greab - Tofan, Constantin, Cestor, Latovlevici - Meza Colli, Njike, Jakolis - Calcan, Bertrand - Isfan.

24-07-2022 12:02

Sepsi OSK Sf. Gheorghe - FC Argeş, duminică, 24 iulie - ora 12.00

Sepsi OSK şi FC Argeş s-au mai întâlnit de patru ori în principala competiţie internă, fiecare şi-a trecut în cont câte o victorie, iar alte două partide s-au terminat la egalitate.

Primele dueluri au avut loc în sezonul regulat 2020 - 2021, când covăsnenii au câştigat patru puncte din șase posibile, victorie cu 1-0 pe teren propriu (marcator Istvan Fulop) şi 1-1 în Trivale (Cristi Dumitru / Rachid Bouhenna).

Cea mai recentă dispută directă: 15 decembrie 2021, FC Argeş - Sepsi OSK 1-1, goluri înscrise de Ionuţ Şerban, respectiv Vitalie Damaşcan.

Antrenorul Cristiano Bergodi este neînvins în duelurile cu FC Argeş din Superliga României, palmaresul tehnicianului italian cuprinzând patru victorii şi două rezultate de egalitate.

SUMAR
ARTICOLE PE SUBIECT
Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!