CS Mioveni Rapid Liga 2

Brigada speciala la meciul dintre CS Mioveni si Rapid! Unul dintre asistenti a arbitrat finala Champions League in 2019

Meciul dintre CS Mioveni si Rapid, din ultima etapa a playoff-ului ligii secunde, a fost condus de o brigada feminina de arbitri.

Dragos-Stefan Soneriu
Data publicarii: Duminica 23 Mai 2021, 16:07
Data actualizarii: Duminica 23 Mai 2021, 16:24

Elena Demetrescu a fost arbitrul de centru al meciului de la Mioveni, iar arbitrii asistenti au fost Petruta Iugulescu, care in 2019 a facut parte din brigada care a condus finala Champions League la fotbalul feminin, castigata atunci de Lyon cu scorul de 4-1 impotriva Barcelonei, si Mihaela Tepusa. Arbitru de rezerva a fost Roxana Recorean.

Elena Demetrescu a inceput cariera de arbitru in 2012 si a oficiat meciurile de juniori din Liga 1 de la fotbal feminin, dar si din Liga 3 la fotbal masculin sau Cupa Romaniei pe faza judetelor. In 2017 a reusit sa faca pasul spre Liga 2, arbitrand meciul dintre FC Arges si Stinta Miroslava incheiat cu scorul de 3-0.

De asemenea, Demetrescu a arbitrat si in prima liga din fotbalul feminin din Romania si a condus 19 partide de Liga 2, dintre care patru doar in acest sezon. 

Meciul dintre CS Mioveni si Rapid s-a incheiat cu scorul de 1-0 in favoarea gazdelor, care se vor duela cu FC Hermannstadt la barajul de mentinere/ promovare in Liga 1. 

Modifică setările cookies