Adi Popa Academica Clinceni andrei cordea FCSB Liga 1 Superliga

"Il poate afecta foarte rau!" Ce i-a transmis Adi Popa lui Cordea dupa ce jucatorul a semnat cu echipa lui Becali

Coleg in acest sezon cu Andrei Cordea, Adi Popa a spus cum vede transferul tanarului fotbalist la FCSB.

Alecu Mihai
Data publicarii: Joi 27 Mai 2021, 15:36
Data actualizarii: Joi 27 Mai 2021, 15:43

Transferat in urma cu doar cateva zile de la Academica Clinceni la FCSB, pentru doar 20.000 de euro, Andrei Cordea va trebui sa se adapteze metodelor de lucru de la echipa bucuresteana, cunoscute deja de mai toata lumea. Adi Popa, trecut pe la FCSB, stie din proprie experienta cum ii va fi tanarului jucator si ii da niste sfaturi pentru a putea avea o cariera de succes.

"Eu am vorbit cu Andrei Cordea, am iesit saptamana cu el la o cina. Era vorba si despre o echipa din strainatate pe urmele lui. Ar fi trebuit sa vina la meciul de ieri (n.r. Craiova - Academica Clinceni 0-0), dar a semnat intre timp la FCSB. A aratat la noi ca este un jucator bun.

A avut reusite, jocuri consistente. E un jucator de viitor, categoric, la 21 de ani. Conteaza si cata incredere i se va da. Daca-l schimbi la primul meci, dupa 20 de minute, la varsta aceasta il poate afecta foarte rau. Aici, la Clinceni, a avut parte de incredere, a fost si cu regula Under 21.

A jucat pentru ca a meritat si eu am incredere ca, daca i se vor oferi sanse, e un baiat cuminte si le va rasplati ca atare, va avea jocuri bune. Tine numai de tine, dar de multe ori depinzi si de cei din jurul tau. Mai ales cand faci totul ca la carte, dar cand trebuie sa culegi rasplata sunt anumite persoane care-ti iau acest drept", a declarat Adi Popa, pentru Look Sport.

Modifică setările cookies