Dorin Rotariu FCSB Gigi Becali Liga 1

Gigi Becali a pus ochii pe Dorin Rotariu! Raspunsul dat de patronul FCSB cand a aflat ca jucatorul a ramas liber de contract

Gigi Becali vrea sa intareasca lotul lui FCSB, dupa ce a incheiat sezonul din nou pe locul 2 in Liga I, iar una dintre optiuni ar putea fi chiar Dorin Rotariu.

Dragos-Stefan Soneriu
Data publicarii: Joi 27 Mai 2021, 15:10
Data actualizarii: Joi 27 Mai 2021, 15:23

Dorin Rotariu s-a despartit marti de Astana, liderul din campionatul kazah, dupa ce a depus un memoriu din cauza unor probleme financiare. Mijlocasul roman este cotat la 1,3 milioane de euro si mai avea contract pana in 2022 cu campioana din Kazahstan.

Gigi Becali a marturisit ca nu stia ca este liber de contract, dar se va interesa de el in perioada ce urmeaza: "Cu siguranta voi mai transfera, dar nu va mai spun voua. Sa semneze mai intai si mai vedem. E liber Rotariu? Mi-ati dat o idee, o sa ma interesez!", a declarat Gigi Becali, pentru Digi Sport.

Patronul ros-albastrilor l-a mai ofertat odata pe Dorin Rotariu in noiembrie 2018 si a fost aproape sa achite suma de doua milioane de euro pentru a-l aduce de la Club Brugge. 

Modifică setările cookies