Andone a stat cu suporterii lui Dinamo in tribuna!

Autor: Sport.ro
Duminica 30 Martie 2008, 22:22
DINCOLO DE CULORI
Tehnicianul formatiei CFR Cluj, Ioan Andone, suspendat doua etape de Comisia de Disciplina a FRF, a luat loc in mijlocul suporterilor dinamovisti la meciul cu Dinamo.
Andone a stat in picioare la tribuna a doua, pe ultimul rand, langa suporterii dinamovisti si la pauza s-a plimbat prin parcarea de la stadionul Dinamo.
El s-a salutat cu administratorul delegat al FC Dinamo, Cornel Dinu, care a plecat la pauza de la stadion si cu jucatorul formatiei Ankaragucu, Giani Kirita. Apoi, Andone a stat de vorba cu secundul sau, Romulus Gabor, si i-a aratat acestuia mai multe scheme de joc notate intr-o agenda.
Tehnicianul clujean a cerut sa iasa la incalzire Panin si Fabbiani, dupa care vorbit vreo doua minute cu jucatorul roman.
Ioan Andone, fost antrenor la Dinamo, nu s-a bucurat la niciunl din goluri, ci a avut o singura reactie: "Bine mai baiete". El a discutat la telefonul mobil pe parcusul meciului.
La pauza, Andone s-a dus la o toaleta ecologica, iar dupa ce a iesit a fost solicitat de o sustinatoare sa faca o poza, lucru care s-a si intamplat.
CFR Cluj a devenit, duminica, prima echipa din Romania care a folosit in primul 11 doar jucatori straini: un canadian, un francez, patru portughezi, un suedez, un brazilian si trei argentinieni.

Alashkert - FCSB, in turul 2 al UEFA Europa League, se vede joia viitoare, de la 20:00, IN DIRECT la ProTV

Franța o va susține pe Kovesi la Parchetul European. Scrisoarea trimisă de Macron lui Iohannis
BRAT