Liga 1

Anamaria Prodan, un nou atac brutal la Reghecampf: „Și-a terminat cariera. Va dormi sub poduri!”

Anamaria Proda și Laurențiu Reghecampf se află în plin proces de divorț, după ce antrenorul Universitații Craiova și-a găsit o nouă parteneră de viață.

SPORT.RO
Data publicarii: Joi 13 Ianuarie 2022, 12:29
Data actualizarii: Vineri 14 Ianuarie 2022, 11:07

Inpresara este de părere că Reghecampf a făcut cea mai mare greșeală a vieții în momentul în care a luat decizia de a divorța de ea și îi prevede un viitor sumbru actualului antrenor al Craiovei lui Rotaru.

Anamaria Prodan a dezvăluit ce salariu are tehnicianul la Universitatea Craiova

„Eu sunt atât de excigentă cu mine, îți dai seama cum sunt cu cei din jur? Am fost atât de exigentă și toată lumea îi spunea, dar eu îi spuneam că dacă nu ești concentrat un miliard la sută ca antrenor, te-au dat afară, ți-au terminat cariera, dormi sub pod. Nu știi să faci nimic altceva. 

Cum crezi că o să ajungă Laurențiu Reghecampf. Uite, acum trăiește din 15.000 de euro pe lună, de la 2 milioane jumătate, 3 milioane de euro pe an, a ajuns la 15.000 de euro pe lună. 

Nevastă-ta, Prodan, îți face cadou de ziua ta Ferrari. Îți face cadou nu știu ce ceas, că aveai tigaie la mână, nu știai ce e aia, te duce la operă, te învață. L-am dus pe vârful Everestului, hai să punem și noi steagul acum. Și când să punem steagul, tu ce faci, cumetre? Tu te uiți în spate, aluneci și te duci direct în cap și nici nu te mai oprești, nici nu te prinzi de ceva, să te apuci de o creangă din cădere, să îți dai seama că ai greșit”, apus Anamaria Prodan în podcastul lui Codin Maticiuc.

„Reghe” are probleme și la Craiova nu numai în viața privată

Măcinat de scandalul cu Anamaria Prodan, lui Laurențiu Reghecampf nu-i merge mai bine nici în fotbal.

Universitatea Craiova, clubul pe care îl pregătește, a terminat anul 2021 pe locul 5 în Liga 1, cu 32 de puncte după 21 de etape, la 25 de puncte de liderul CFR și cu 15 mai puțin decât FCSB, ocupanta locului secund. 

Modifică setările cookies