Fotbal intern

Corina Caciuc, săgeți către Anamaria Prodan: „Sunt foarte fericită!” Care este cel mai frumos cadou de la Reghecampf

Corina Caciuc a vorbit despre relația cu Laurențiu Reghecampf. 

SPORT.RO
Data publicarii: Marti 04 Ianuarie 2022, 12:08
Data actualizarii: Marti 04 Ianuarie 2022, 12:20

Laureunțiu Reghecampf și Anamaria Prodan se află în plin proces de divorț. Impresarul FIFA își acuză fostul partener că a fost infidel și că își neglijează copilul comun, în vârstă de 12 ani. 

Însă, antrenorul Universității Craiova a mărturisit că este fericit alături de Corina Caciuc, iar în 2022 vor avea un nou motiv de bucurie, noua sa iubită fiind însărcinată. Iar aceasta a vorbit despre copilul pe care-l așteaptă cu Laurențiu Reghecampf.

Corina Caciuc: „Sunt foarte fericită”

„Îi mulțumesc lui Dumnezeu pentru apariția miraculoasă a bebelușului nostru și tot ceea ce îmi doresc este ca el să se nască sănătos. 

Noi, oamenii, suntem supuși schimbării. Dacă dumneavoastră considerați că eu m-am transformat spectaculos în ultimul timp, probabil că are legătură cu transformările interioare. Sunt fericită, foarte fericită, iar această fericire cred că răzbate spectaculos, cum ați afirmat, și la exterior”, a declarat Corina Caciuc pentru fanatik

De asemenea, iubita lui Laurențiu Reghecampf a mărturisit că nu este impresionată de cadouri, ci că în 2022 va primi cel mai frumos dar. 

„Cadourile sunt lucruri efemere, creează o bucurie de scurtă durată. Cel mai minunat cadou este de la Dumnezeu, prin faptul că vom deveni părinți anul viitor”, a precizat Corina Caciuc.

sursă foto: fanatik. 

Modifică setările cookies