Virale

Reghecampf, somat de către Anamaria Prodan cu avocații: „Și-a satisfăcut fanteziile pe munca familiei! Să-și facă mendrele în Amsterdam!”

Anamaria Prodan, noi acuze către Laurențiu Reghecampf și partenera acestuia, Corina Caciuc. 

SPORT.RO
Data publicarii: Joi 06 Ianuarie 2022, 17:08
Data actualizarii: Joi 06 Ianuarie 2022, 17:27

Anamaria Prodan și Laurențiu Reghecampf se află în plin divorț, iar după declarațiile emise de cei doi, acesta nu va fi unul pașnic. 

Prima înfățișare va fi pe 7 februarie 2021, la Judecătoria de la Buftea, dar până atunci, impresarul FIFA îl avertizează pe tehncianul Universității Craiova că presupușii bani pe care i-a sustras din conturile familiei, vor fi returnați până la ultimul cent. 

De asemenea, Anamaria Prodan susține că tot această mediatizare cu privire la ruptura căsniciei este din cauza Corinei Caciug, căreia Reghecampf i-ar fi promis că o va face persoană publică. 

Anamaria Prodan: „Vai de mama lui când vor trage avocații linie!”

„Anul acesta în foarte scurt timp va aduce înapoi tot ce a sustras. Atunci amanta să stea cu el și să facă bani amândoi de la 0, căci eu l-am luat așa. Munca mea este doar pentru copiii mei, nu pentru amantele lui Reghecampf. Mendrele lui să și le facă prin Amsterdam, nu să ia munca copiilor mei. Dar legal le descurc eu încet-încet și la final, care a greșit plătește fără să clipească. I-am promis lui Reghe ca voi recupera tot cu avocați, căci în 8-10 ani și-a satisfăcut fanteziile pe munca familiei”,

Vă rog mult să respectați viața mea, care este exemplu pentru copiii mei și să-i urmăriți, în schimb, pe Reghe și pe amanta lui, care este avidă de publicitate! Reghe îi făcea de ani promisiuni amantei că o va face vedetă și o va pune pe coperta revistelor. Acum că amanta a terminat Cambridge, trebuie să-l ia și pe el să o termine și el, să fie intelectuali amândoi. Sau poate el termină Oxford finanțe și bănci, căci am văzut că știe să facă tranzacții de ceva timp. Vai de mama lui când vor trage avocații linie!”, a declarat Anamapria Prodan pentru click

Pe lângă aceste probleme, Reghecampf nu are o situația roz nici pe banca Universității Craiova. Clubul din Bănie a terminat anul 2021 pe locul 5 în Liga 1, cu 32 de puncte după 21 de etape, la 25 de puncte de liderul CFR și cu 15 mai puțin decât FCSB, ocupanta locului secund. 

Clasamentul Ligii 1 

Modifică setările cookies