anamaria prodan FCSB Ianis Stoica Superliga

Anamaria Prodan, despre oferta concretă pe care a avut-o Ianis Stoica din Bundesliga! De ce s-a opus Gigi Becali 

Impresarul lui Ianis Stoica a vorbit despre clubul din Germania care l-a dorit pe atacantul de la FCSB.

SPORT.RO
Data publicarii: Luni 29 Noiembrie 2021, 08:54
Data actualizarii: Luni 29 Noiembrie 2021, 09:02

Ianis Stoica (18 ani) este cel mai atractic jucător de la FCSB. În acest sezon, atacantul a marcat deja de 6 ori, în toate competițiile, și a intrat în vizorul mai multor cluburi din Anglia, printre care și Arsenal. 

Însă, impresarul jucătorului a dezvăluit că în urmă cu un an, Stuttgart a fost interesată de serviciile lui Stoica și i-a oferit FCSB-ului 1 milion de euro. Doar că Gigi Becali nu a fost de acord cu această sumă. 

Anamaria Prodan: „Pintilii era să-i rupă piciorul la un antrenament”

Ianis a avut ofertă de la Stuttgart. Eu personal am vorbit cu Gigi Becali. Acum un an s-a întâmplat. Oamenii dădeau un milion și au vrut să îl ia înapoi, pentru că el de acolo din Germania venea. Au venit cu doar un milion, dar patronul a zis: 'Nu, tată, nu-l vând, lasă că o să fie mai bine'.

Pe urmă a plecat de acolo, Ianis s-a supărat foarte tare și agentul este mereu de vină. Păi de ce nu joc, de ce nu apar mereu în primul 11? Și eu îi ziceam că e foarte bun, mi-a zis și Pintilii că nu a mai văzut așa ceva, era să îi rupă piciorul la un antrenament. Îți dai seama, copil de 15 ani la vremea aia”, a declarat Anamaria Prodan pentru realitatea sportivă.

În sezonul 2020-2021, când l-a ofertat pe Ianis Stoica, Stuttgart a terminat pe locul 9 în campionatul Germaniei, cu 45 de puncte acumulate după 34 de etape. 

Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!