Amenda pentru FCSB dupa derby-ul cu Dinamo! Thomas Neubert, SUSPENDAT pentru urmatoarele partide! Cat trebuie sa plateasca ros-albastrii

Amenda pentru FCSB dupa derby-ul cu Dinamo! Thomas Neubert, SUSPENDAT pentru urmatoarele partide! Cat trebuie sa plateasca ros-albastrii

Comisia de Disciplina din cadrul FRFa decis sa amendeze clubul FCSB pentru problemele de organizare de la meciul cu Dinamo. 

Sanctiunea vine in baza punctul 15 al protocolului de reluare a competitiilor: "Permiterea accesului in zona vestiarelor a unor persoane care nu se afla pe lista stabilita de clubul organizator sau care nu detin documente de acces"

Preparatorul fizic de la FCSB, Thomas Neubert, a fost amendat cu 4.500 de lei si a fost suspendat 2 meciuri, daoarece in baza articolul 65 din cadrul Regulamentului Disciplinar, ar fi avut abateri impotriva oficialilor de joc.

"In baza Protocolului de reluare a competitiilor 2020/2021, Capitolul VIII, pct. 15, se sanctioneaza clubul FC FCSB cu o penalitate sportiva de 30.000 lei; In baza art. 65.a din RD se sanctioneaza dl. Thomas Neubert, preparator fizic FC FCSB, cu suspendare pentru doua jocuri si o penalitate sportiva de 4.500 lei", a fost comunicatul emis de LPF.

Citeste si:DinamoFCSBLiga 1
VIDEO PROTVPLUS.RO

Europa înăsprește măsurile pentru combaterea COVID-19. Mărturisirile unor români plecați peste hotare
BRAT

Modifică setările cookies