Real Madrid i-a gasit deja inlocuitor lui Ronaldo! Transferul GALACTIC pregatit de Perez: anuntul facut de presa italiana
Joi 05 Iulie 2018, 16:09

Real Madrid i-a gasit deja inlocuitor lui Ronaldo! Transferul GALACTIC pregatit de Perez: anuntul facut de presa italiana

Transferul lui Cristiano Ronaldo la Juventus pare realizat.

Lituania - Romania, 11 octombrie, 21:45. Romania - Serbia, 14 octombrie, 16:00 - LIVE LA PROTV! Nationala de tineret, spre EURO: Romania - Tara Galilor, 12 octombrie, 19:00 la PROX!

Urmareste Sport.ro pe Instagram: cele mai tari imagini din sport!

Potrivit presei spaniole, Ronaldo va fi prezentat la Torino sambata, in ziua a saptea a lunii a saptea, la ora 7 si 7 minute. Si evident, va purta tricoul cu numarul 7.

Real Madrid va primi 100 de milioane de euro in schimbul portughezului, bani pe care Floretino Perez vrea sa-i investeasca in Harry Kane. Conform presei italiene, atacantul nationalei Angliei este cel care ii va lua locul lui Ronaldo.

"Daca il va pierde pe Ronaldo, Real Madrid il va achizitiona pe Harry Kane", scriu italienii de la Mediaset.

Kane impresioneaza la Cupa Mondiala din Rusia si a avut prestatii excelente si la echipa de club. Tottenham cere nu mai putin de 200 de milioane pentru a-l ceda la Real Madrid.De la profesoare, la îngrijitoare de bătrâni: "În spatele zâmbetului e o mare de lacrimi"