Alexandru Tudor, intervenție neașteptată. Verdict după golul anulat lui Coman în CFR - FCSB

Alexandru Tudor CFR Cluj FCSB Florinel Coman Gigi Becali Superliga Alexandru Tudor, în 2019 / Foto: Sport Pictures
SPORT.RO
Data publicarii: Luni 11 Decembrie 2023, 19:20
Data actualizarii: Luni 11 Decembrie 2023, 19:25
Fostul arbitru Alexandru Tudor (52 de ani) a comentat faza controversată din meciul CFR Cluj - FCSB 1-1, când Sebastian Colțescu a analizat la VAR golul marcat de Florinel Coman în repriza secundă.

Alexandru Tudor s-a retras oficial în decembrie 2018, după 381 de meciuri arbitrate în Liga 1 - record all-time în România. Centralul din București a dispărut ulterior din viața publică, devenind consilierul lui Gigi Becali de la FCSB.

Alexandru Tudor consideră că Sebastian Colțescu a greșit la CFR Cluj - FCSB

După controversa majoră din Gruia, Alexandru Tudor și-a exprimat opinia referitoare la golul anulat lui Coman. Într-o discuție purtată cu Gigi Becali, fostul central bucureștean ar fi spus că Sebastian Colțescu a luat decizia greșită pentru că a întors faza la VAR. Motivul? Faultul lui Crețu s-ar fi produs pe faza de apărare a celor de la FCSB. Astfel, Colțescu ar fi încălcat protocolul, iar golul trebuia să fie validat.

"Să învețe și Burleanu, și Vassaras, și Colțescu, dar mai ales Găman. Ei puteau interveni dacă mingea era în proces de atac, nu în proces de apărare. Nu mai puteau întoarce faza! Mi-a spus Tudor. Era lângă mine, n-a vrut să vorbească. Mi-a spus: 'Mingea, dacă a fost în proces de apărare, nu mai poate reveni, iar Crețu a fost în proces de apărare. Otele era cu fața la poarta noastră și cu spatele la poarta lor'.

Dacă era în proces de atac, era altceva, dar ei erau aproape de careul nostru, nici măcar în jumătatea noastră. Băi, Vassaras, învață regulamentul!

Tudor e cel mai bun arbitru care a existat vreodată în România. N-a existat unul drept ca Tudor vreodată. Acum, uite că i-a luminat Dumnezeu mintea ca să-mi spună adevărul. O să-l pun pe Tudor șeful CCA-ului ca să rezolve el problemele (n.r - râde)", a spus Gigi Becali, la Fanatik.

2-2, scorul verdictelor date de specialiști după CFR Cluj - FCSB

Pe lângă Alexandru Tudor, un alt fost arbitru important care susține că golul lui Coman trebuia validat este Marius Avram (DETALII AICI).

În schimb, Ion Crăciunescu și Adrian Porumboiu s-au poziționat în tabăra celor care spun că Sebastian Colțescu și George Găman au procedat corect.

Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!