FCSB - RUDAR | "Aduc sperietoare! Sa se culce la 10 Coman si Tanase!" Becali pregateste BOMBELE de MILIOANE. Anuntul momentului

Becali vrea sa aduca doi atacanti pentru a-i responsabiliza pe Coman si Tanase, atacantii de la care asteapta milioane in viitor.

SPORT.RO
Data publicarii: Joi 02 August 2018, 12:00
Data actualizarii: Joi 02 August 2018, 12:33

"Aduc doi atacanti ca sa-i pun pe ganduri pe Coman si pe Tanase, ca sa-i tin pe ei in priza. Nu aduc pentru ca nu aevm. Vreau sa nu se mai culce Coman si Tanase la 2, sa se culce la 10 seara. Sa nu mai fumeze Coman 10 tigari, sa fumeze 3. Ma costa 600 - 700 000 de euro, dar le aduc sperietoare. De acum incolo, Coman trebuie sa se culce devreme ca o sa fie doi atacanti care se sperie. Trebuie sa joace fotbal total, sa faca si faza de aparare. Daca nu joc fotbal total, nu mai joc, asta trebuie sa stie. Am stat si m-am gandit ce sa fac... Ce, sunt sclavi sa le pun paznici? Singurul lor paznic va fi concurenta.

Lui Tanase ii ardea de plimbare cu Gnohere si cu Omrani de la CFR. Fotbalistul nu are vacanta, nu exista asa ceva. Daca vrea sa faca sacrificiu si sa ajunga mare fotbalist... Cine vrea vacanta nu vrea fotbal. Vacanta e relaxare. Nu faci munca si sacrificiu, nu mai merge ca pe vremuri, sa joci din talent. Acum salariul pe o luna e doua milioane de euro. Ca sa coste un jucator 300 de milioane, costa tot la el, muschii lui, ochii, mainile, bratele, tot. Daca el face 300 de milioane, fiecare celula a lui trebuie sa fie intr-un fel. Nu stiu daca vine Rusescu, o sa vedem. Sa vedem daca accepta el conditiile. Rusescu e ofertat de o luna de zile, dar nu stiu daca e dorit, daca nu e dorit acolo", a spus Becali la PRO X.

Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!