Adrian Mititelu FCU Craiova Marius Croitoru Superliga

Adrian Mititelu i-a decis soarta lui Marius Croitoru! Anunțul făcut de patronul lui FCU Craiova

FCU Craiova s-a împiedicat pe terenul lui CS Mioveni, iar scaunul lui Marius Croitoru a început să se clatine tot mai tare.

SPORT.RO
Data publicarii: Duminica 02 Octombrie 2022, 14:20
Data actualizarii: Duminica 02 Octombrie 2022, 14:23

Sosit în vară la o echipă cu pretenții de accedere în playoff-ul Superligii, Marius Croitoru a strâns doar 15 puncte pe banca lui FCU Craiova, în 12 etape, obținând doar patru victorii (și trei egaluri).

Deși FCU a ajuns la cel de-al doilea meci consecutiv fără victorie în campionat, după ce în etapa precedentă a capitulat pe terenul lui FC Voluntari,scor 1-0, Adrian Mititelu a anunțat că în momentul de față nu ia în calcul să-l demită pe antrenorul venit de la FC Botoșani.

„Nu am ce decizie să iau. Nu-l demit! Nici vorbă”, a spus Adrian Mititelu, potrivit gsp.ro.

Marcel Pușcaș a anunțat o șendință la nivelul conducerii

Marcel Pușcaș, președintele lui FCU Craiova, a anunțat în direct la PRO ARENA că va avea loc zilele acestea o ședință în care oficialii clubului vor încercat să găsească soluții pentru ieșirea din criză.

„E nevoie de intervenția întregului club să meargă lucrurile mai bine. În mod normal, nu sunt plăcute lucrurile astea. 

(n.r. Asta înseamnă că Marius Croitoru va fi demis?) Va fi o discuție, nu poți să fii condus în 10 meciuri la rând, e o problemă. Și repet, marii responsabili sunt actorii (n.r. jucătorii). 

Să vedem ce se va decide, nu sunt eu cel care decide. Nu știu dacă rămâne și nici dacă pleacă. Dar, discuțiile pot avea loc civilizat. Eu sper să nu existe astea, să continuăm, să existe discuții în cadrul clubului și să înțeleagă jucătorii că noi vrem să facem performanță”, au fost cuvintele lui Marcel Pușcaș - mai multe detalii AICI.

Modifică setările cookies