VIDEO EXCLUSIV "Lucrurile erau și mai urâte cu ce făcuse Săpunaru". Reacția lui Adrian Mititelu după sancțiunea uriașă primită de FCU Craiova

Cristi Săpunaru a fost protagonist în scandalul de la finalul meciului dintre FCU Craiova și Rapid București.

SPORT.RO
Data publicarii: Joi 29 Septembrie 2022, 10:26
Data actualizarii: Joi 29 Septembrie 2022, 10:48

Giuleștenii au făcut deplasarea la Târgu Jiu pentru meciul din etapa a zecea cu FCU Craiova, încheiat 1-0. După fluierul final, Cristi Săpunaru s-a luat la "harță" cu un suporter al oltenilor, iar acum a venit sancțiunea de la FRF: o etapă suspendare și 9.400RON amendă. De cealaltă parte, FCU Craiova a primit o sancțiune de 52.500 lei.

Au existat multe reacții negative după ce s-a aflat suspendarea primită atât de fundaș, cât și despre amenda luată de olteni, în contextul în care clubul organizator a permis accesul pe tunel unor persoane ce nu erau legitimate la echipă. 

Ce a declarat Adrian Mititelu despre sancțiunile primite de FCU Craiova

Într-o intervenție telefonică la "Ora Exactă în Sport", Adrian Mititelu a comentat sancțiunile primite atât de clubul pe care îl conduce, cât și de Cristi Săpunaru. 

"Nu am avut nicio implicare în afara regulamentului, nici în afara bunului simț. Cum poate o entitate, o structură sportivă, să organizeze un meci... în condițiile în care ne depășește total numeric? Modul de comportament și aceste ieșiri nu pot fi controlate decât cu o organizare în care costurile depășeșc cu mult costurile unui club. E o chestiune care ține și de popor, și de educație. Pentru un meci de 10.000 de oameni, mie îmi trebuie 1000 de oameni. Nu pot să-i educ pe oameni sau să-i fac să se comporte în nu știu ce fel. 

Decizia este de înțeles. M-am trezit cu niște reproșuri și cu niște imaginații ale anumitor prieteni rapidiști cum că s-ar fi pus la cale o ambuscadă. A fost sub limita bunului simț reacția noastră. Lucrurile erau și mai urâte cu ce făcuse Săpunaru. A primit doar o etapă suspendare... asta arată că în fotbalul din România lucrurile nu sunt puse la punct", a declarat Adrian Mititelu la PRO ARENA.

ARTICOLE PE SUBIECT
Modifică setările cookies