dan sucu Adrian Mititelu alexandru albu FCU Craiova Superliga

Un jucător de la Rapid, la un pas de FCU Craiova! Schimbul încercat de oficialii din Giulești

Dan Șucu a încercat să transfere un jucător de la o rivală din Superliga. Rapidștii erau dispuși să dea atât bani, cât și un jucător la schimb.

SPORT.RO
Data publicarii: Joi 29 Septembrie 2022, 22:00
Data actualizarii: Joi 29 Septembrie 2022, 22:08

Alexandru Albu (29 de ani) putea ajunge în această vară la FCU Craiova, însă Adrian Mititelu a respins oferta venită din partea giulștenilor.

Dan Șucu și-ar fi dorit să-l aducă în Giulești, în perioada de mercato din vară, pe Samuel Asamoah (28 de ani), jucătorul lui FCU Craiova. Acționarul Rapidului era dispus să plătească o 350.000 de euro și să-l trimită la schimb în Bănie pe Alexandru Albu, jucător cotat de site-urile de specialitate la 1.3 milioane de euro.

Mititelu: „Domnul Șucu are forţă financiară!”

Oferta a fost refuzată de Adrian Mititelu, patronul lui FCU, așa că Asamoah va continua alături de olteni cel puțin până în iunie 2023, atunci când îi expiră contractul.

„Are o forţă financiară şi m-am bucurat că ajung asemenea de oameni în fotbal. Ei pot ridica fotbalul prin investiţii. Dacă Rapid e puternic şi valoarea echipei mele creşte.

Eu am făcut o glumă după ce-au făcut o ofertă sub nivelul mării pentru Asamoah. Eu vreau un milion de euro pe el, ei dădeau 350.000 plus Albu.

Nu-mi trebuie Albu chiar dacă-i jucător foarte bun. Ce e pentru domnul Şucu un milion când el câştigă o sută de mii de euro pe zi?”, a declarat Adrian Mititelu, pentru gsp.ro.

  • 1.3 milioane de euro este cota de piață a lui Alexandru Albu, potrivit transfermarkt.com
  • 8 meciuri a adunat în tricoul Rapidului, în acest sezon, în toate competițiile, reușind să ofere o pasă decisivă.
ARTICOLE PE SUBIECT
Modifică setările cookies