Adio, FCSB! Tatăl lui David Miculescu transmite un mesaj clar și vorbește despre oferta din MLS

David Miculescu charlotte fc FCSB ofertă david miculescu UTA Arad Superliga
SPORT.RO
Data publicarii: Joi 17 Februarie 2022, 16:42
Data actualizarii: Joi 17 Februarie 2022, 16:45

David Miculescu (20 de ani), atacantul de la UTA Arad, are o ascensiune remarcabilă în acest sezon și ar putea părăsi formația din Liga 1 încă din această iarnă.

FCSB s-a numărat printre primele echipe interesate de vârful arădean cu șapte goluri marcate în acest sezon de Liga 1, însă oferta lui Gigi Becali în valoare de 500.000 de euro a fost refuzată de UTA Arad.

David Miculescu, ofertat de Charlotte FC. Tatăl fotbalistului anunță că atacantul va juca în România doar pentru UTA

Pe urmele lui Miculescu se află acum și formația Charlotte FC, din Major League Succer, care ar fi dispusă să ofere peste un milion de dolari pentru transfer, anunță aradon.ro. În plus, atacantul ar urma să încaseze 1,6 milioane de dolari în cei patru ani de contract la formația din SUA.

Tratativele dintre UTA Arad și Charlotte FC sunt departe de a fi încheiate, iar tatăl lui David Miculescu, Vali, spune că nu ar fi atât de atras de ideea ca fiul său să plece în afara Europei. În plus, părintele atacantului exclude varianta ca vârful să evolueze la un alt club din România, astfel că FCSB își poate lua gândul de la fotbalist.

"În primul rând, nu știu prețul transferului. În al doilea rând, nu sunt convins că plecarea în campionatul american e cea mai bună opțiune. Un singur lucru ne-ar mulțumi: banii. În rest, nimic. Eu aș vrea să-l văd pe David jucând în Europa. Aș avea o mulțumire sufletească. Nu ne grăbim nicăieri, nu exclud varianta să rămână la UTA. 

El, în România, nu va juca, acum, decât pentru UTA, de asta să fiți siguri. Și încă ceva: David nu a discutat cu clubul, noi nu am bătut palma cu americanii. Când și dacă vor fi negocieri, impresarul său, Cătălin Sărmășan, se va ocupa de ele. Așa că nu înțeleg de unde atâta grabă. Știu că începe campionatul lor la finele săptămânii viitoare, dar mai știu și faptul că perioada de transferuri se încheie la mijlocul lunii martie", a spus tatăl lui David Miculescu, potrivit sursei citate.

Conducătorii celor de la UTA au confirmat negocierile cu Charlotte FC, însă susțin că nu au luat pentru moment o decizie.

"Știți foarte bine, am mai spus-o, orice jucător este transferabil pentru prețul corect. Da, suntem în tratative cu un club american, dar nu ne grăbim, studiem foarte atent oferta, pentru a lua cele mai bune decizii. Este posibil ca acest transfer să nu se facă, sunt chiar șanse considerabile. O eventuală plecare a unui jucător ar deschide noi drumuri pentru alții. Știind că sunt șanse să-i transferăm pe Roger sau Miculescu, i-am adus pe Cardoso și Otele", a transmis clubul arădean.

Charlotte FC, formație antrenată de spaniolul Miguel Angel Ramirez, a plătit deja în această iarnă cinci milioane de euro pentru transferul atacantului polonez Karol Swiderski, de la PAOK Salonic. În lotul formației nord-americane se află și fundașul austriac Christian Fuchs, fost campion în Premier League cu Leicester.

  • 7 goluri a marcat Miculescu în cele 24 de meciuri jucate în acest sezon de Liga 1
  • 700.000 de euro este cota de piață a lui Miculescu, conform Transfermarkt
Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!