Liga 1

Adevăratul motiv pentru care Becali vrea să scape de Budescu și Keșeru! Suma importantă care stă la mijloc

Gigi Becali (63 de ani) nu-i mai vrea la FCSB pe Keșeru și Budescu.

SPORT.RO
Data publicarii: Marti 07 Decembrie 2021, 22:25
Data actualizarii: Marti 07 Decembrie 2021, 22:44

Patronul FCSB a anunțat cu ceva timp în urmă că nu le va mai prelungi înțelegerile celor doi, însă acum și-ar dori să rupă colaborarea încă din iarnă.

Motivul este unul extrem de simplu. Becali ar avea de câștigat enorm din punct de vedere financiar dacă ar renunța la cei doi în perioada de mercato din iarnă.

Nu mai puțin de 270.000 de euro i-ar rămâne lui Becali în conturi dacă Budescu și Keșeru se vor despărți de FCSB în iarnă. Suma reprezintă salariile celor doi, pe care Becali nu ar mai trebui să le achite. 

Latifundiarul din Pipera l-a anunțat pe Budescu, potrivit fanatik.ro, că e liber să plece în perioada următoare dacă dorește, deorece la FCSB a devenit inutil din moment ce echipa reușește să câștige și cu el pe banca de rezerve.

Becali: „Budescu a rămas rezervă și asta este!”

„Cu Budescu ce să fie? A rămas rezervă și asta este. Este problema lui dacă vrea să plece. Să facă ce vrea el. Budescu este un jucător important pentru noi, dar dacă este rezervă și echipa câștigă, nu mai este atât de important, nu?“, a spus Becali.

Nici Keșeru nu se bucură de mai multă admirație din partea patronulu. Acesta a fost adus la cererea lui Edi Iordănescu, pentru a pune umărul la câștigarea titlului, însă evoluțiile sale nu au impresionat.

Becali: „Când a venit am zis că-i de talie mondială!”

Keșeru nu știu ce se întâmplă cu el, când a venit, am zis că e de talie mondială, joacă la orice echipă din lume. Forță, viteză, șut, protejează mingea de 4-5 jucători, am zis că e mai bun decât era înainte, că a crescut, ca să constat acum că nu știu ce se întâmplă.

Toate baloanele le returnează și când nu ai om pe tine. Returnezi când ești stresat, altfel, o iei, te întorci cu ea. Nu vreau să îi zic nimic, poate să fie un meci în care să nu fie în formă, eu cred că își va reveni”, a spus Gigi Becali la PRO X.

Dacă scapă de Keșeru și Budescu, Becali economisește sute de mii de euro

Keșeru câştigă 25.000 de euro pe lună, în timp ce „Magicianul” are un salariu de 20.000 de euro, adică un total de 45 de mii de euro pe care Becali îi cheltuie lunar cu cei doi fotbaliști.

Dacă cei doi vor pleca în iarnă, Becali va economisi 270 de mii de euro, suma pe care ar fi plătit-o până la finele sezonului când le-ar fi expirat contractele.

Modifică setările cookies