Liga 1

 FC Argeș - Farul 2-1 | Prepeliță îl învinge pe Hagi și își continuă seria de invincibilitate

Urmărim și comentăm împreună meciul dintre FC Argeș și Farul Constanța pe www.sport.ro și pe facebook.com/sport.ro.

SPORT.RO
Data publicarii: Duminica 17 Octombrie 2021, 11:22
Data actualizarii: Duminica 17 Octombrie 2021, 16:52

FC Argeș - Farul 2-1

FC Argeș a primit vizita Farului Constanța în a 12-a etapă din Liga 1. Elevii lui Prepeliță s-au impus cu 2-1, la capătul unui meci în care Farul a avut o bară prin Eli Fernandes, în minutul 90. 

  • FC Argeș - Farul, LIVE TEXT, de la ora 15:00

Astfel, argeșenii reușesc să bifeze al șaptelea meci în care nu pierd în Liga 1, în timp ce Farul Constanța încasează a doua înfrângere consecutivă în competiția internă, după eșecul cu FC Voluntari, 0-1. 

Final.

Min. 80: Gol Farul! Jefte execută impecabil lovitura de la 11 metri și își readuce echipa în joc. 

Min. 79: Penalty pentru Farul! Istvan îl faultează pe Ghiță în careu.

Min. 73: Gol FC Argeș! De Nooijer îi oferă pe tavă mingea lui Viana, iar jucătorul gazdelor profită și majorează diferența la 2-0. 

Min. 60: Dublă ocazie Farul! Jefte și Ciobonau îl încearcă pe Greab, dar portarul argeșenilor este de fiecare dată la post. 

Min 50: Gol anulat FC Ageș: Latovlevici îl găsește ideal pe Arias, iar atacantul îl învinge pe Aioani, doar că Sebastian Colțescu nu vede că asistentul avea steagul ridicat. În cele din urmă, reușita Argeșului a fost validată.

Pauză.

Min. 23: Ocazie Farul! Jefte deviază pentru Pitu, dar tânărul atacant șutează chiar pe direcția lui Greab. 

 

Min. 1: A început meciul. 


Echipele de start

FC Argeș: Greab - Tofan, Turda, Xavier, Latovlevici - Colli, Raynov - Teles, Fatai, Dumitru - Arias

Farul Constanța: Aioani - Boboc, Larie, Ghiță, De Nooijer - Artean, Mladen, Ciobanu - Chițu, Jefte, Pitu 

Farul a pierdut trei din ultimele patru partide jucate în deplasare în Liga 1, situație care l-a determinat pe Gheorghe Hagi să pedaleze la conferințele de presă pe ineficiența elevilor săi la confruntările care nu se dispută pe terenul propriu. 

Argeșenii se află pe locul 9 în clasamentul primei ligi, cu 15 puncte (golaveraj 8-6), în timp ce "marinarii" se situează pe 6, cu 18 puncte (golaveraj 14-6).

LIVE TEXT FC Argeș - Farul Constanța, ora 15:00

Jucătorii lui Andrei Prepeliță și Mihăiță Ianovschi au excelat în acest sezon printr-o defensivă compactă, care a primit doar șase goluri în 11 partide, iar Jean Vlădoiu, președintele "vulturilor violeți" l-a remarcat într-o intervenție la Pro X pe Turda, fundașul central despre care spunea că e "noul Belodedici".

Gruparea piteșteană e singura formație din primul eșalon fără gol încasat în ultimele cinci etape, iar Jefte Betancor și colegii săi par a avea azi o misiune grea, mai ales în contextul în care echipa din Ovidiu a înregistrat în acest sezon trei rezultate de egalitate și trei eșecuri. 

Potrivit LPF.ro, trupa patronată de Gică Hagi e unica formație din Liga 1 care făcut toate cele 55 de schimbări posibile în primele 11 etape. 

CITESTE SI
Modifică setările cookies