Abang, DAT DISPARUT de Astra: "Eu prin Africa nu ma duc sa-l caut!" Situatia incredibila a atacantului

Abang, DAT DISPARUT de Astra: "Eu prin Africa nu ma duc sa-l caut!" Situatia incredibila a atacantului

Vineri 22 Iunie 2018, 16:52

Jucatorul anchetat de Politie nu s-a prezentat la reuniunea lotului.

Toata Romania vede Romania in direct la PRO TV! Sambata, 23 martie, 19:00, Suedia - Romania! Marti, 26 martie, 21:45, Romania - Feroe!

Aboneaza-te la canalul nostru de YouTube si vezi cele mai tari clipuri video

Instaleaza aplicatia SPORT.RO pentru Android si iOS. Ai stirile momentului si livescore din toate campionatele!

Anatole Abang, atacantul de 21 de ani al celor de la Astra, nu s-a intors in Romania la data la care a avut loc reuniunea lotului! Jucatorul camerunez este intr-o situatie neplacuta dupa ce a fost acuzat ca a furat din vestiarul echipei si a fost audiat de Politie.

"Abang nu s-a prezentat la reunirea echipei de pe 11 iunie. El mai are contract cu noi inca trei ani, deoarece i-am activat clauza de prelungire a angajamentului, iar el stie acest lucru. Nu poate sa afirme ca nu stia. Nu exista asa ceva. in mod sigur pentru absentele lui nemotivate de la echipa o sa plateasca. Avem un regulament de ordine interioara bine stabilit pentru toata lumea.

Insa nu avem cum sa dam de Abang, iar eu prin Africa nu ma duc sa il caut. Nu putem sa dam de Abang nici macar la telefon deoarece are telefoanele inchise. Ce ati vrea voi sa facem mai mult de atât? Nu stiu daca el a mai discutat cu Steaua sau nu, deoarece nu este problema noastra. La vremea respectiva noi ne intelesesem cu Steaua pentru transferul lui Abang, dar nu se intelesese si el” a declarat Dani Coman pentru Fanatik.VIDEO PROTVPLUS.RO

Drumuri blocate din cauza vântului şi viscolului. Copaci şi stâlpi au căzut pe şosele
BRAT