FCSB florin tanase Gabi Balint Olimpiu Morutan Sepsi Sf Gheorghe Liga 1

"A fost foarte slab! E in scadere!" Cine este fotbalistul de la FCSB care a dezamagit in meciul cu Sepsi! "Ceilalti depun efort, dar nu au calitate"

FCSB a fost invinsa cu scorul de 2-1 de Sepsi Sf. Gheorghe, in meciul din a treia etapa a playoff-ului Ligii 1. 

SPORT.RO
Data publicarii: Luni 26 Aprilie 2021, 16:08
Data actualizarii: Luni 26 Aprilie 2021, 16:10

Dupa meci, Gabi Balint s-a aratat dezamagit de prestatia unora dintre fotbalistii lui Toni Petrea. Fostul mare fotbalist a spus ca Florin Tanase a fost unul dintre cei mai slabi jucatori de pe teren, atragand atentia asupra formei in scadere a capitanului de la FCSB. 

In acelasi timp, Balint a vorbit si despre fotbalistul care poate face diferenta in lotul ros-albastrilor, dar si despre situatia lui Ante Vukusic, care nu prinde prea multe minute pe teren. 

"Au intalnit o echipa bine organizata, o echipa agresiva. FCSB a avut o prima repriza foarte slaba, in a doua a incercat mai mult.

Tanase e in scadere, doar ce l-am laudat, dar a fost foarte slab. Morutan si Octavian Popescu, singurii care au mai miscat. Ceilalti sunt jucatori de echipa, depun efort, se dedica echipei, dar nu au calitate.

Ar fi Morutan, cand are zile bune, sa dea pase. E cel mai bun pasator din prima liga, dar sunt meciuri in care nu il vezi. 

Vukusic este al 18-lea jucator pe foaie, nimic altceva. Umple lista. De ce nu dai sansa unor tineri de la echipa a doua, ca mai sunt pe acolo...

Am spus de mult ca FCSB nu are lot, numeric. Se va vedea. Daca va cadea si Tanase, o eliminare, o suspendare ceva… S-ar putea sa aiba probleme mari pe final.

CFR ramane favorita pentru mine. Cred in Edi Iordanescu", a declarat Gabi Balint, la Digi Sport.

Modifică setările cookies