A EXPLODAT in acest sezon cu Dica, iar acum AS Roma il vrea! Reactia FCSB: "Mai intai sa confirme la nationala!"
Duminica 01 Aprilie 2018, 16:39

A EXPLODAT in acest sezon cu Dica, iar acum AS Roma il vrea! Reactia FCSB: "Mai intai sa confirme la nationala!"

AS Roma s-a interesat de una din perlele de la FCSB. 

Lituania - Romania, 11 octombrie, 21:45. Romania - Serbia, 16 octombrie, 16:00 - LIVE LA PROTV! Nationala de tineret, spre EURO: Romania - Tara Galilor, 12 octombrie, 19:00 la PROX!

Urmareste Sport.ro pe Instagram: cele mai tari imagini din sport!

Dennis Man a explodat in acest sezon cu Dica pe banca, dupa un sezon in care a fost ignorat de Reghecampf la FCSB.

Dennis Man a intrat in atentia Romei, potrivit presei din Italia, iar echipa din Capitala Romei ar urma sa faca o oferta in vara.

Presedintele FCSB, Valeriu Argaseala, spune ca Man trebuie sa confirme intai si sa devina om de baza la nationala, iar abia apoi va face pasul spre o echipa mai mare.


"Nu stiu de vreun interes, dar e un jucator care trebuie sa confirme la nivel de echipa nationala. Are potential si trebuie sa confirme, apoi putem sa discutam si despre plecare", a declarat Argaseala.

"De ce sa ma surprinda? De ce sa fie prea tanar? Eu cred ca e o convocare venita ca urmare a prestatiilor lui si e la momentul in care trebuia sa se intample. In Liga 1 si la lotul de tineret a dovedit ca merita sa i se acorde incredere", a mai spus presedintele FCSB.

8 goluri a marcat Man in acest sezon la FCSB. Liderii PSD își aleg tabăra înainte de bătălia de vineri din CEX. Cine a întors armele împotriva lui Dragnea