A câștigat titlul cu Farul (Viitorul), iar acum semnează cu CFR Cluj! Anunțul făcut de Dan Petrescu

Bogdan Tiru CFR Cluj Dan Petrescu Superliga Dan Petrescu
Alexandru Hațieganu
Data publicarii: Vineri 06 Ianuarie 2023, 20:17
Data actualizarii: Vineri 06 Ianuarie 2023, 20:30

Un fost campion al României, cu Viitorul (acum Farul Constanța), s-a înțeles cu CFR Cluj.

Dan Petrescu a anunțat că Bogdan Țîru, fundaș central, care are trei titluri în palmares cu Viitorul, va semna cu CFR Cluj dacă va trece de vizita medicală.

Țîru, așteptat de Petrescu la CFR Cluj

„Am înțeles că Țîru face vizita medicală azi și, dacă totul e bine, va veni. Jucătorii care vin… e clar că mi-i doresc pe toți. Când apare o oportunitate cu un jucător ca Tîru, de echipă națională, așa cum consider, de ce să nu-l luăm?

  • Dan Petrescu

Avem cinci fundași centrali acum, nu e problemă. E posibil încă unul sau doi jucători să apară până la începutul campionatului. Nu pot să spun acum”, a spus Dan Petrescu, potrivit Digisport.

Bogdan Țîru are trei trofee în palmares, toate obținute cu Viitorul (acum Farul Constanța): titlul în Liga 1 (2017), Cupa României (2019) și Supercupa României (2020).

Țîru este legitimat în momentul de față la Jagiellonia și mai are contract până în decembrie 2023. Fundașul român a semnat cu polonezii în februarie 2020.

CFR Cluj va efectua un stagiu de pregătire în Spania, la Oliva Nova. În acest cantonament de 12 zile, echipa antrenată de Dan Petrescu va disputa patru meciuri de verificare, primul fiind programat pe 11 ianuarie cu echipa germană de ligă secundă Holstein Kiel.

ARTICOLE PE SUBIECT
Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!