VIDEO Roșu direct pentru Bogdan Țîru la ultimul meci! A încercat să marcheze din foarfecă, dar i-a spart nasul unui adversar

Bogdan Tiru eliminare bogdan tiru Jagiellonia Polonia Stranieri
SPORT.RO
Data publicarii: Duminica 27 Februarie 2022, 17:27
Data actualizarii: Duminica 27 Februarie 2022, 17:28

Bogdan Țîru (27 de ani), fundașul echipei poloneze Jagiellonia, a fost eliminat în meciul cu Warta Poznan, contând pentru etapa cu numărul 23 din campionat, scor 1-1.

Țîru, fostul fundaș de la FC Viitorul, a văzut direct cartonașul roșu în minutul 23 al partidei, când a încercat să reia spectaculos în careul advers, din foarfecă, însă a lovit în plin un adversar, cu gheata în figură.

Bogdan Țîru, eliminat la ultimul meci din Polonia

Jucătorul de la Warta, Michal Kopczynski, s-a prăbușit pe gazon, iar fotbaliștii celor două echipe s-au temut că este vorba de o accidentare gravă și au solicitat intervenția rapidă a staff-ului medical. 

Pentru faultul comis, Țîru a văzut direct cartonașul roșu, lăsându-și echipa în inferioritate numerică din minutul 24, în timp ce Kopczynski a fost nevoit să părăsească terenul din cauza accidentării suferite.

Jurnaliștii de la Gol24 susțin că Michal Kopczynski s-a ales cu nasul spart în urma faultului comis de Țîru.

Deși a jucat în inferioritate numerică timp de aproape 70 de minute, Jagiellonia a reușit să obțină un punct. Echipa lui Bogdan Țîru ocupă locul 11 în Polonia, cu 29 de puncte strânse în 23 de etape.

Țîru, cumpărat în februarie 2020 de la FC Viitorul, pentru 600.000 de euro, este om de bază la Jagiellonia, cu 18 meciuri jucate în acest sezon.

  • 54 de meciuri și trei goluri a strâns Bogdan Țîru la Jagiellonia
  • 500.000 de euro este cota de piață a fundașului care are și două meciuri în naționala României
Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!