Kombat

Starul UFC și-a făcut K.O. adversarul cu o lovitură de picior din întoarcere! L-a doborât la podea instant 

Rafael Fiziev s-a luptat cu Brad Riddell și a reușit să îl învingă!

SPORT.RO
Data publicarii: Luni 06 Decembrie 2021, 16:02
Data actualizarii: Luni 06 Decembrie 2021, 16:06

Luptătorul din Kazakhstan, Rafael Fiziev (28 ani), a făcut spectacol la gala organizată sâmbătă seară, cu o lovitură din întoarcere care l-a doborât pe adversarul său, Brad Riddell (30 ani), din picioare. Gala UFC a avut loc în Las Vegas, iar Fiziev, specializat în arte marțiale mixte e primul care reușește să îl doboare pe neo-zeelandez. 

Fiziev, la a cincea victorie consecutivă 

Arbitrul Herb Dean a oprit lupta în a treia rundă, iar Fiziev a bifat astfel a cincea victorie consecutivă, chiar în fața prietenului său, care a fost doborât la podea după lovitura incredibilă a luptătorului kazakh. 

La final, Fiziev și-a exprimat regretul pentru lovitura dură pe care i-a aplicat-o prietenului său, cu care obișnuia să se antreneze în trecut: „Se simte incredibil. Ce pot să spun? Ce să spun? Nu știu dacă sunt trist sau fericit pentru că nu e așa bine când îți învingi prietenul așa, știți? Desigur, sunt fericit pe interior. 

Nu știu, a fost un K.O. sau T.K.O. frumos, însă tot nu mi-au plăcut multe momente din luptă. Încă am nevoie să mă dezvolt, să lucrez mai mult”. 

VIDEO - Momentul în care Fiziev îl face K.O. pe Riddell 

Modifică setările cookies