Mayweather s-a dus in Rusia pentru a se intalni cu unul dintre cei mai controversati lideri din lume! Ce l-a pus Kadyrov sa faca

Mayweather s-a dus in Rusia pentru a se intalni cu unul dintre cei mai controversati lideri din lume! Ce l-a pus Kadyrov sa faca

Floyd Mayweather nu va asista la meciul dintre McGregor si Khabib Nurmagomedov. El a mers in Rusia, pentru a se intalni cu liderul cecen Ramzan Kadyrov.

Toata Romania vede Romania! Norvegia - Romania, vineri, 7 iunie, 21:45, in direct la PRO TV! Malta - Romania, luni, 10 iunie, 21:45, in direct la PRO TV!

Floyd Mayweather a iscat din nou controverse, dupa ce a mers in Cecenia, pentru a se intalni cu unul dintre cei mai controversati lideri din lume, Ramzan Kadyrov.

Kadyrov a mers impreuna cu Ramzan Kadyrov la un campionat de MMA organizat la Grozny, iar apoi a fost invitat de controversatul lider cecen sa isi exerseze abilitatile militare. El a primit o mitraliera si a tras la tinta.

Mayweather a parut sa se simta foarte bine in compania lui Kadyrov, despre care a spus ca este "tovarasul sau".

Pe de alta parte, multi dintre fani l-au criticat pentru asocierea cu liderul cecen, recunoscut pentru politicile sale discriminatorii si chiar acuzat de tortura si crime impotriva umanitatii.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Keep on thinking I could just hit the target with my hands.

A post shared by Floyd Mayweather (@floydmayweather) on

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Natural born sniper.

A post shared by Floyd Mayweather (@floydmayweather) onVIDEO PROTVPLUS.RO

BRAT