Artem Polyarus Ahmat Groznii Daniel Pancu Ramzan Kadyrov Vladimir Putin Fotbal extern

Liber pentru Pancu! Ce s-a întâmplat cu fotbalistul și antrenorii ucraineni de la echipa lui Ramzan Kadyrov

Ahmat Groznîi, echipa la care a jucat și fostul internațional român Daniel Pancu, ultima dată antrenor la Iași, evoluează în prima ligă din Rusia.

SPORT.RO
Data publicarii: Duminica 06 Martie 2022, 14:35
Data actualizarii: Duminica 06 Martie 2022, 14:39

Artem Polyarus, fotbalistul ucrainean care era legitimat din 2020 la Ahmat Groznîi, și-a reziliat contractul cu clubul lui Ramzan Kadyrov, dictatorul cecen care îl susține militar pe Vladimir Putin în invazia din Ucraina.

Pe lângă Polyarus, și antrenorii Stanislav Goncharenko și Pavel Dubko, amândoi ucraineni, au părăsit echipa din prima ligă a Rusiei.

Ieri, fostul internațional Daniel Pancu, jucător la Groznîi în urmă cu mai bine de un deceniu, și-a exprimat admirația pentru Kadyrov și pentru tradițiile cecene.

Declarațiile iresponsabile ale lui Daniel Pancu

”Dintre toți oamenii puternici pe care i-am întâlnit în viața mea, Ramzan m-a impresionat cel mai mult! (...)

Ramzan Kadyrov voia să stea cu mine alea două ore cât a întârziat Putin și să petrecem timpul împreună la masă. E cea mai mare formă de respect! (...)

Acolo poți să omori femeile oricând! Nu neapărat că sunt de acord cu așa ceva, dar mi se pare că ei își păstrează niște tradiții cu care eu sunt de acord. Asta e viziunea mea despre viață!”, a spus Pancu pentru Fanatik, provocând un scandal uriaș după declarațiile iresponsabile.

Modifică setările cookies